Acum pot pune si piele albastra, ca pe modelele premium. Vestea buna primita de clientii acestei masini de volum

  • Opel ne readuce aminte de programul de personalizare Exclusive
  • Producatorul german scoate in fata un Insignia cu piele albastra
  • Exteriorul propune o caroserie de culoarea turcoazului
Distribuie pe Facebook

Noul Opel Insignia ar putea concurand oricand cu modelele de lux de la Audi, BMW si Mercedes. Cel putin din punctul de vedere al optionalelor oferite.

Opel a lansat de curand o noua generatie a modelului Insignia, care a reusit sa ii impresioneze pe toti cu dotarile sale. Printre echipamentele pentru care clientii pot opta se numara, de exemplu, si o pereche de faruri cu matrice de LED-uri.

De asemenea, automobilul german mai propune si scaune fata ventilate, scaune spate incalzite sau incarcare wireless a telefonului mobil. Urmeaza apoi afisajul pe parbriz, pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta, dar si camera video de 360 grade sau avertizarea privind traficul din spate.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Opel Insignia este pus in miscare de unitati pe benzina si motorina cu pana la 260 CP. Unele dintre acestea vin la pachet alaturi de o cutie automata in opt trepte si un sistem 4x4 cu vectorizare a cuplului.

La final, nava amiral a producatorului german de automobile mai anunta si un program de personalizare Exclusive, care le permite clientilor sa isi configureze propriul exemplar dupa bunul plac. Inclusiv intr-o combinatie care presupune un exterior de culoarea turcoazului si un interior din piele albastra.

Cea mai noua generatie a modelului Insignia mai ofera si un pachet Black, care prespune 'innegrirea' accentelor cromate de la nivelul caroseriei. In acest mod te vei asigura ca masina ta nu straluceste mai mult decat iti doresti cu adevarat.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur detaliu de precizat. Nava amiral a producatorului german de automobile este disponibila la vanzare in Romania in schimbul unei sume minime de 20.400 euro pentru versiunea Grand Sport, in timp ce varianta Sports Tourer porneste de la 21.500 euro.

Noul Opel Insignia Exclusive

Noul Opel Insignia Exclusive

Noul Opel Insignia Exclusive

Noul Opel Insignia Exclusive

Noul Opel Insignia Exclusive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Opel Insignia Exclusive
mai multe