Acum poti avea propriul Porsche cu sofer, masute si ecrane Full HD

Acum poti avea propriul Porsche cu sofer, masute si ecrane Full HD
  • Porsche anunta doua noi versiuni ale modelului Panamera
  • Clientii pot opta acum inclusiv pentru un V6 turbo de 330 CP
  • Super-limuzina germana primeste si o varianta Long
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Porsche aduce in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Los Angeles intre 18 si 27 noiembrie 2016 doua noi versiuni ale gamei Panamera.

Intr-o alta ordine de idei, clientii super-limuzinei germane vor avea la dispozitie de-acum inainte inclusiv o motorizare V6 turbo de trei litri, capabila sa livreze un set de valori maxime de 330 CP si 450 Nm.

Porsche Panamera Executive

Porsche Panamera Executive

Aflata la baza gamei de motorizari, respectiva optiune este livrata la pachet alaturi de faimoasa cutie PDK cu dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune spate ori integrala, in functie de model.

Puse cap la cap, toate aceste elemente asigura atat un sprint de la 0 la 100 km/h in numai 5.3 secunde, cat si o viteza maxima care urca pana la 264 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant? 7.5 litri la 100 km.

Cea mai ieftina savoare disponibila, noul Panamera cu motorizare V6 turbo de trei litri si 330 de cai putere porneste in Germania de la suma de 88.989 de euro. Tehnologia AWD costa alti 4.046 euro.

Porsche Panamera Executive

Porsche Panamera Executive

Desigur, surprizele nu se opresc aici. De fapt, principala atractie de la standul Porsche din cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Los Angeles intre 18 si 27 noiembrie o va reprezenta, fara dar si poate, varianta Executive.

Botezata in acest fel din cauza ampatamentului care a crescut cu 150 de milimetri comparativ cu modelul normal, super-limuzina germana impresioneaza in cazul de fata prin dotarile oferite.

Mai exact, lista cu ingrediente magice aduce in prim plan patru scaune individuale, plus o consola centrala ce se intinde de-a lungul intregului cockpit - si din care ies doua masute, dupa cum putem vedea intr-una dintre fotografii.

Porsche Panamera Executive

Porsche Panamera Executive

Tot la capitolul echipamente standard sau optionale putem trece, de asemenea, si farurile cu LED-uri, climatizarea cu reglare pe patru zone, directia integrala, lumina ambientala, dar si usile soft close.

La final, acelasi Porsche Panamera Executive, ce ascunde sub capota fie un benzinar cu sase ori opt cilindri in V, fie un sistem de propulsie hibrid, mai dispune si de doua display-uri Full HD, cu diagonala de 10.1 inch fiecare.

Servita in acesta configuratie, super-limuzina germana vine cu o nota de plata de minim 102.674 euro. Exista insa si o veste buna, tractiunea integrala regasindu-se de-aceasta data in meniul standard.

Porsche Panamera Executive

Porsche Panamera Executive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Porsche Panamera Executive
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2016