Adevarata limuzina suprema. IMAGINI REALE cu noul Rolls-Royce Phantom

Adevarata limuzina suprema. IMAGINI REALE cu noul Rolls-Royce Phantom
  • Rolls-Royce a prezentat la finele saptamanii trecute cea de-a opta generatie a modelului Phantom
  • Luxosul automobil britanic dispune de o noua platforma de aluminiu si un motor V12 twin-turbo
  • Nu lipsesc din meniu nici farurile cu laser, directia integrala, instrumentele de bord digitale etc
Distribuie pe Facebook

Rolls-Royce a lansat la sfarsitul saptamanii trecute cea de-a opta generatie a modelului de mare lux Phantom.

Construit pe o noua platforma din aluminiu, sinonimul industriei auto pentru sintagma opulenta maxima gazduieste in continuare sub capota o motorizare cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.75 litri.

Exista totusi o diferenta majora comparativ cu propulsorul modelului anterior, unitatea folosita in cazul de fata bucurandu-se inclusiv de prezenta unui kit de supraalimentare cu doua turbine de dimensiuni generoase.

Rolls-Royce Phantom - Poze reale

Rolls-Royce Phantom - Poze reale

Drept urmare, noul Rolls-Royce Phantom este animat de o herghelie formata din 563 CP si, totodata, 900 Nm - disponibili inca de la 1.700 rpm, tinuta in frau de o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Asa se face ca, in ciuda unei greutati care depaseste doua tone si jumatate, luxosul automobil britanic reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 5.3 secunde (5.4 secunde in versiunea cu ampatament marit).

Fiindca nimanui nu ii pasa cat de rapid este noul Rolls-Royce Phantom in linie dreapta, trecem mai departe si precizam ca respectivul model dispune de o suspensie activa, cu camere pentru scanarea drumului.

In plus, asemeni ultimei generatii a bavarezului BMW Seria 7, luxosul automobil britanic a mai primit si un sistem de directie integrala, care promite sa sporeasca manevrabilitatea masinii.

Principala "atractie" o reprezinta insa folosirea a peste 130 de kilograme de insonorizant, Rolls-Royce proclamand noul Phantom ca fiind cea mai silentioasa masina din intreaga lume.

Numai vesti bune ne intampina si la nivel tehnologic, luxosul automobil britanic adoptand faruri cu laser, pilot automat adaptiv, instrumente de bord digitale si chiar internet prin WiFi, daca iti vine a crede.

Rolls-Royce Phantom - Poze reale

Rolls-Royce Phantom - Poze reale

Rolls-Royce Phantom - Poze reale

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Rolls-Royce Phantom - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2017