Ai putea sa juri ca sunt de competitie. McLaren sustine ca pot fi conduse fara nicio problema pe drumurile publice

  • Divizia MSO a dezvoltat 10 exemplare speciale
  • Acestea au fost comandate de showroom-ul din Newport Beach
  • Sunt inspirate din versiunea de competitie 570S GT4
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai populare showroom-uri McLaren, cel din Newport Beach, a comandat 10 exemplare special dezvoltate de divizia MSO. Acestea sunt bazate pe sportiva 570S si te duc cu gandul la masinile din seria GT4.

Daca nemtii de la BMW au celebrul showroom din Abu Dhabi, care a gazduit de-a lungul timpului unele dintre cele mai tari exemplare asamblate de brand-ul din Munchen, britanicii de la McLaren se lauda printre altele cu dealer-ul auto din Newport Beach, California.

McLaren MSO X

Fiind un oras pe malul Oceanului Pacific, la o aruncatura de bat de Los Angeles, gusturile oamenilor bogati in materie de masini nu sunt tocmai...obisnuite. Probabil acesta o fi fost motivul pentru care showroom-ul britanicilor a comandat 10 exemplare speciale bazate pe sportiva 570S.

McLaren MSO X

Acesta au fost construite de divizia speciala MSO si sunt mai degraba niste masini de competitie omologate pentru a circula pe drumurile publice. Grafica, elementele aerodinamice si cele de caroserie construite din fibra de carbon sau numeroasele prize de aer de la exterior, te duc imediat cu gandul la versiunea de curse 570S GT4.

McLaren MSO X

Fara indoiala cel mai interesant artificiu estetic este aripa spate supradimensionata care contribuie cu o apasare la sol de pana la 100 de kilograme. Pachetul este completat de o evacuare MSO Titanium Super Sports dar si un set de anvelope Pirelli P Zero Corsa.

McLaren MSO X

Interiorul este destul de minimalist iar materialul predominant este fara nicio surpriza fibra de carbon. Aceasta poate fi intalnita la nivelul scaunelor, pragurilor sau a consolei centrale, care a fost inaltata si este aproape identica cu cea a masinii de competitie. In plus, soferul si pasagerul pot admira cateva parti expuse ale sasiului Monocell 2.

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

McLaren MSO X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze McLaren MSO X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2018