Alfa a gasit ac de cojocul nemtilor. Ce se intampla cu modelul Giulia

Alfa a gasit ac de cojocul nemtilor. Ce se intampla cu modelul Giulia
  • Alfa pregateste imbunatatiri pentru Giulia si Stelvio
  • Cele doua modele vor primi materiale interioare de calitate superioara
  • Italientii anunta inclusiv noi sisteme si tehnologii
Distribuie pe Facebook

De un tratament similar va avea parte inclusiv primul SUV din istoria italienilor, celebrul Stelvio urmand a primi la randul lui intariri pentru lupta cu rivalii de la Audi, BMW si Mercedes.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de patru ani, chiar la mijlocul acestei decade, noua Alfa Romeo Giulia se pregateste de un binemeritat facelift. Sau, cel putin, asa reiese dintr-un document intern obtinut de utilizatorii forumului Autopareri, in care se vorbeste despre imbunatatirile pregatite de companie.

Facelift Alfa Romeo Giulia si Stelvio

Printre acestea se numara inclusiv materiale interioare de calitate superioara, plus noi echipamente standard - precum un display tactil cu diagonala de 8.8 inch pentru accesarea comenzilor sistemului de infotainment.

Acelasi document mai vorbeste si despre un nou sistem de rulare autonoma de nivel doi, despre care italienii sustin ca ofera performante similare comparabile cu cele ale Autopilot-ului de la Tesla. Cat despre partea estetica, versiunea 2020 a modelului care concureaza cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class...

... urmeaza sa primeasca atat doua noi nuante exterioare - care vor fi cunoscute sub denumirile de Anodized Blue, respectiv Lunare White, cat si o serie de modificari la nivelul tunelului central, dupa cum se poate vedea si mai jos.

Facelift Alfa Romeo Giulia si Stelvio

Facelift Alfa Romeo Giulia si Stelvio

Inutil de mentionat, de un tratament similar se va bucura si primul SUV din istoria companiei Alfa Romeo, cu mentiunea ca variantele de top ale celebrului Stelvio vor plusa cu cateva imbunatatiri specifice. Nu insa unele majore, ci unele care ar putea trece cu usurinta complet neobservate: plastice in culoarea caroseriei.

Odata cu operarea acestui facelift, italienii isi mai propun si sa simplifice extrem de mult - cu pana la 90%, daca iti vine sa crezi, numarul configuratiilor posibile in cazul celor doua modele care lupta cu Audi, BMW si Mercedes.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2019