Alfa Romeo incepe ofensiva. Italienii pregatesc un succesor de peste 500 de cai pentru 4C

Alfa Romeo incepe ofensiva. Italienii pregatesc un succesor de peste 500 de cai pentru 4C
  • Alfa Romeo pregateste un succesor pentru 4C
  • Urmeaza sa fie denumit 6C
  • Versiunea de productie ar putea debuta in 2020
Distribuie pe Facebook

Surse apropiate sustin ca producatorul italian de automobile a aprobat un succesor pentru sportiva 4C. Acesta ar urma sa debuteze ca si concept in 2018, sau cel tarziu in 2019, pentru ca in 2020 sa facem cunostinta cu versiunea de productie.

Alfa Romeo pare ca a renascut odata cu lansarea sedan-ului Giulia si a SUV-ului Stelvio, chiar daca vanzarile nu au intrecut asteptarile oficialilor. Pentru a-si duce la capat obiectivele, CEO-ul gigantului Fiat Chrysler Automobiles (FCA) a anuntat ca brand-ul din Torino urmeaza sa primeasca sume uriase de bani.

Alfa Romeo 4C

Sergio Marchionne a vorbit despre o noua versiune pentru Giulietta, dar si despre un SUV mai mare decat Stelvio, iar surse apropiate companiei sustin ca italienii au in plan si o noua sportiva care sa inlocuiasca in gama actualul 4C.

Alfa Romeo 4C

Oficialii Alfa Romeo ar fi dat unda verde proiectului, care ar urma sa poarte denumirea de 6C. Daca inginerii se misca indeajuns de repede, am putea face cunostinta cu un concept chiar anul acesta, iar daca nu, aceleasi surse sutin ca acest lucru se va intampla cel tarziu in 2019. In acest context, versiunea de productie ar putea debuta in 2020.

Alfa Romeo 4C

Informatiile despre acest nou model sunt deocamdata extrem de putine, insa cel mai probabil acesta va respecta reteta lui 4C si va miza tot pe o constructie usoara. Daca actuala sportiva beneficiaza de un propulsor turbo de 1.750 cmc, noul 6C ar putea ascunde sub capota unitatea V6 de 2.9 litri, biturbo, dezvoltata impreuna cu Ferrari.

Aceasta a debutat odata cu Giulia Quadrifoglio, si este capabila de 510 cai putere si 600 Nm cuplu.

Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Alfa Romeo 4C
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2018