Anuntul a fost facut acum. Cat costa in Germania noua masina produsa la Craiova

  • Noul Ford EcoSport porneste in Germania de la 18.590 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar turbo de 1.0 litri si 125 CP
  • Clientii au la dispozitie inclusiv doua optiuni turbodiesel
Distribuie pe Facebook

Lansarea publica a avut loc la mijlocul lunii trecute, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie.

La mai putin de o luna de la prezentarea lui in fata publicului larg, Ford anunta ca noul EcoSport va fi disponibil la vanzare - cel putin pe piata din Germania, in schimbul unei sume minime de 18.590 de euro.

Potrivit informatiilor anuntate de compania americana, versiunea de baza a modelului construit la Craiova, in Romania, va oferi un benzinar turbo de un litru si 125 de cai putere, conectat la o cutie manuala cu sase rapoarte.

In cazul in care vor opta pentru varianta cu transmisie automata, clientii celui mai ieftin EcoSport comercializat de Ford pe piata din Germania vor avea de achitat o nota de plata care porneste de la 21.340 de euro.

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Spre deosebire de predecesorul sau, noul model construit la Craiova, in Romania, nu se bucura si de un al doilea benzinar, insa vestea buna este ca motorizarea 1.0 EcoBoost poate fi comandata si cu 140 CP sub capota.

Numai alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte si doar pe versiunile superioare de echipare, precum Titanium sau ST-Line, astfel ca pretul noului Ford EcoSport va urca pana la 22.990 de euro inainte de optiuni.

Cu gandul la admiratorii motoarelor diesel, modelul construit la Craiova, in Romania, ofera si un 1.5 TDCi de 100 CP, disponibil exclusiv alaturi de o transmisie manuala, in schimbul unei sume minime de 21.090 de euro.

Viitorii clienti au, de asemenea, la dispozitie si un 1.5 EcoBlue cu 125 de cai putere sub capota (24.340 de euro), unitatea in cauza - cuplata tot la o cutie manuala cu sase rapoarte, fiind singura sansa pentru un Ford EcoSport 4x4.

Acum, daca vine vorba despre lista cu dotari, modelul construit la Craiova, in Romania, se bucura in standard - indiferent de echipare - de sapte airbag-uri, geamuri cu actionare electrica si lumini de zi LED.

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Ford EcoSport facelift- configuratie de Europa
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2017