Anuntul facut astazi de Volkswagen. Cand se lanseaza, de fapt, noul Golf 8

  • Volkswagen ar putea demara productia noului Golf in septembrie 2019
  • Lansarea pe piata este programata pentru februarie 2020, spun zvonurile
  • Modelul german promite un pachet tehnologic fara rival in clasa compacta
Distribuie pe Facebook

Nebunia creata in jurul celei de-a opta generatii a modelului Volkswagen Golf continua astazi cu un nou episod. Cand va demara producatia compactei germane, dar si vor ajunge pe strazi primele exemplare... ei bine, aflam chiar din randurile urmatoare.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate ipostaze, inclusiv complet necamuflat, noul Volkswagen Golf 8 nu mai reprezinta nici pe departe o noutate absoluta. Cel putin din punct de vedere estetic, acolo unde automobilul german a ales sa imbratiseze mai degraba un curent evolutionist.

Revolutia va fi si ea, aparent, prezenta in viata generatiei cu numarul opt a compactei care concureaza impotriva unor modele precum Ford Focus, Opel Astra sau Renault Megane. Conform ultimelor informatii neoficiale, clientii vor avea la dispozitie un pachet tehnologic fara rival in segment.

Din aceasta cauza, Volkswagen a devansat startul productiei noului Golf 8 pentru septembrie 2019. Asa se face si ca primele exemplare ale automobilului german vor putea fi comandate, pe Batranul Continent, abia la inceputul anului 2020, in cursul lunii februarie, daca zvonurile se adeveresc.

Eliminata din programa Salonului Auto International de la Frankfurt, generatia cu numarul opt a compactei care concureaza impotriva unor modele precum Ford Focus, Opel Astra sau Renault Megane va fi inlocuita de o versiune de productie a conceptului electric ID. Sau, cel putin, asa se aude...

Tot adevarul despre noul Volkswagen Golf 8, de la primele fotografii oficiale pana la specificatiile exacte si pretul de vanzare, este asteptat in perioada urmatoare. Pana atunci insa, iata cum arata automobilul german la momentul de fata, cu precizia va arianta finala ar putea prezenta modificari.

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Volkswagen Golf 8 complet necamuflat

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Volkswagen Golf 8 complet necamuflat
mai multe