Anuntul facut de oficialii Volkswagen inaintea lansarii noii masini. Ce au dezvaluit nemtii

Anuntul facut de oficialii  Volkswagen inaintea lansarii noii masini. Ce au dezvaluit nemtii
  • Volkswagen lanseaza maine o noua generatie a modelului Polo
  • Nemtii au publicat intre timp un ultim teaser al subcompactei lor
  • Respectivul automobil propune multiple noutati, inclusiv tehnologice
Distribuie pe Facebook

Oficialii Volkswagen au publicat in cursul acestei dimineti un nou teaser video prin intermediul caruia ne reamintesc de premiera mondiala a urmatorului Polo, care va avea loc la sfarsitul saptamanii.

Au mai ramas doar cateva ore pana la premiera mondiala a noului Polo, cea de-a sasea generatie a celebrei subcompacte germane urmand a debuta chiar in dimineata zilei de vineri.

Intre timp, oficialii Volkswagen au pregatit un alt teaser video cu care sa ne mai indulceasca asteptarea si, totodata, sa ne ajute sa descoperim cateva elemente cheie ale respectivului model.

Mai exact, ziua de astazi ne pune fata in fata cu butonul de pornire / oprire a motorului - pozitionat la nivelul consolei centrale, dar si cu trapa panoramica imprumutata de la generatie anterioara.

Deloc surprinzator, ultimul teaser video destinat publicat inaintea lansarii noului Volkswagen Polo surprinde, din mai multe unghiuri, si caroseria in cinci portiere a subcompactei germane.

Exceptand toate aceste detalii, despre respetcivul model se mai poate cunoaste si ca va fi construit pe platforma modulara MQB-A0, folosita in prezent doar de generatia cu numarul cinci a SEAT-ului Ibiza.

La nivel de motorizari, este de asteptat ca noul Volkswagen Polo sa anunte o gama variata formata din unitati TSI si TDI atat in trei, cat si in patru cilindri, cu capacitati de pana la doi litri.

Propulsoarele in cauza - printre care se va numara si motorul 1.5 TSI Evo, potrivit ultimelor informatii, vor fi insotite dupa caz fie de transmisii manuale, fie de cutii automate cu dublu ambreiaj.

Urmatoarea generatie a subcompactei germane va mai dispune si de cateva noutati la nivelul sistemelor de siguranta activa, plus instrumente de bord digitale, conform mai multor surse.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2017