Anuntul tocmai a fost facut. DACIA DUSTER va avea in sfarsit o versiune pick-up OFICIALA

Anuntul tocmai a fost facut. DACIA DUSTER va avea in sfarsit o versiune pick-up OFICIALA
  • Dacia confirma un Duster Pick-up
  • Ar putea fi disponibil in al doilea trimestru din 2019
  • Dacia mai pregateste cel putin trei editii speciale pentru modelele din gama
Distribuie pe Facebook

Directorul general al Renault Commercial Roumanie a confirmat ca SUV-ul Duster va primi in sfarsit o versiune pick-up "de fabrica". Aceasta va putea fi comandata din al doilea trimestru al acestui an.

Dacia a incheiat anul 2018 cu record de vanzari, producatorul de la Mioveni comercializand la nivel global peste 700.00 de masini. In Europa au ajuns mai bine de 500.000 dintre acestea, iar preferatul publicului ramane in continuare modelul Logan.

Dar toate modelele din gama Dacia au contribuit la aceasta crestere, inclusiv Duster. In Romania, SUV-ul a fost comercializat in 13.179 de exemplare, varianta cu tractiune integrala reprezentand 77% din totalul de vanzari aferente pietei locale. Deloc rau.

Vestea buna este ca cifrele vor continua sa urce, mai ales ca Dacia le pregateste cateva surprize clientilor pentru 2019. Una dintre ele este lansarea unui Duster Pick-up. Da, ai citit bine. Dupa ani de zile in care o astfel de versiune a fost produsa de carosierul Romturingia, acum Dacia va lansa o varianta proprie de Duster Pick-up.

Anuntul a fost facut de nimeni altul decat Hakim Boutehra, directorul general Renault Commercial Roumanie, intr-un interviu pentru publicatia 0-100.ro. "Acum este in procedura de omologare spre a putea fi vanduta [...] Sunt implicati specialisti de la Romturingia, specialistii nostri de la RTR Titu si departamentul nostru de marketing."

Mai mult decat atat, Boutehra a precizat ca acest nou Duster Pick-up va fi mai degraba un vehicul utilitar. Din pacate, oficialul nu a spus nimic despre momentul lansarii, dar sursa amintita mai sus estimeaza ca acest lucru se va intampla in al doilea trimestru al acestui an.

Si asta nu este singura surpriza pregatita de Dacia in 2019. Constructorul de la Mioveni isi va surprinde clientii si cu cel putin 3 editii speciale pentru modelele din gama, inclusiv Duster va beneficia de o asemenea editie.

"In 2019 vom avea editii limitate si line-up animations, inclusiv pentru Duster. Vom avea cel putin trei astfel de noutati in gama Dacia, in acest an," a mai declarat Boutehra.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2019