Anvelope sport si masina de familie: Dunlop Sport Maxx RT si Renault Espace

Anvelope sport si masina de familie: Dunlop Sport Maxx RT si Renault Espace
  • Dimensiunea pneurilor este 235/55R19 101W
  • Jantele pe 19 toli sunt oferite doar la echiparea de varf
  • Dunlop, lider in competitiile de anduranta
Distribuie pe Facebook

Chiar daca un monovolum de familie cum este noul Renault Espace nu e gandit pentru performanta, nu strica niciodata sa ai montate pneuri de calitate, care sa-ti ofere tie si familiei tale siguranta si incredere. Motiv pentru care cei de la Renault au ales sa echipeze noul Espace, in versiunea de top, cu anvelope Dunlop Sport Maxx RT.

Cand a fost lansat pentru prima data in 1984, Renault Espace a revolutionat lumea auto, fiind unul dintre primele modele MPV de pe piata. Astazi, noul Espace a evoluat devenind un elegant crossover destinat pietei europene.

Mult premiata anvelopa Sport Maxx RT este un produs dezvoltat cu ideea de performanta in minte. Anvelopa ofera distante de franare scurte, furnizeaza o aderenta exceptionala si da o stabilitate impresionanta prin utilizarea blocurilor masive din umerii anvelopei. Anvelopa furnizeaza de asemenea un profil eficient din punct de vedere al consumului de carburant impreuna cu o constructie mai usoara din punct de vedere al greutatii.

Dunlop si Renault

Nick Harley, Managing Director la Goodyear Dunlop pentru Echipare Originala in cadrul departamentului de Consumer Tires EMEA a spus ca : "Aceasta anvelopa de ultra inalta performanta montata pe Espace livreaza o performanta angajata si flexibila. Crezul nostru la Dunlop este de a oferi produse de inalta-performanta care sa se potriveasca unui stil de viata performant, iar aceasta montare pe Espace ne permite sa oferim conducatorilor auto o experienta de condus intuitiva oriunde s-ar afla."

Dunlop si Renault

Dunlop in motorsport

Dunlop este unul din brandurile de anvelope de inalta si ultra-inalta performanta de top la nivel mondial, cu un palmares impresionant de succese in motorsport. Experienta extinsa a Dunlop in curse a condus la tehnologii inovative pentru proiectarea anvelopelor pentru condusul de zi cu zi.

In 2013, Dunlop a celebrat ce-a de-a 125-a aniversare a sa, de la introducerea anvelopei pneumatice de care fondatorul acestei marci. Dupa primele recorduri de viteza, Dunlop a sarbatorit şi primul sau triumf in cursa de 24 de ore de la Le Mans in 1924, si este cel mai de succes producator de anvelope, cu 34 de victorii in aceasta cursa. In 2014, Dunlop a fost alegerea campionilor LMP2 champions din competitiile European Le Mans Series si Le Mans 24h. Anvelopele Dunlop si-au dovedit de asemenea performanta in cursele de Touring Car peste tot in lume, printre care se umara si competitia extrem de populara Australian V8 Supercars si Campionatul Britanic de Turisme BTCC.

Cele mai recente anvelope de strada de la Dunlop sunt alese pe vehicule premiate de la producatori precum AMG, Porsche, Jaguar, Audi, Mercedes, VW, Renault sport si BMW.

Dunlop si Renault

Distribuie pe Facebook
mai multe