Aparitie surpriza la inceput de an: Noul BMW Seria 7 a ajuns pe internet mai devreme decat trebuia!

Aparitie surpriza la inceput de an: Noul BMW Seria 7 a ajuns pe internet mai devreme decat trebuia!
  • Prima fotografie reala a noului Seria 7 a ajuns zilele acestea pe internet
  • Limuzina BMW pare sa imprumute mai multe elemente de la modelul X7
  • Premiera modelului care concureaza cu S-Class ar putea avea loc in martie
Distribuie pe Facebook

Singura fotografie a modelului care va duce mai departe traditionala batalie in care mai sunt implicate nume precum Audi A8 si Mercedes S-Class surprinde exclusiv aspectul partii frontale, care scoate la iveala numeroase elemente estetice imprumutate de la primul X7 din istorie.

Inceputul de an a venit cu o veste mai putin buna pentru oficialii companiei BMW, dar care ii va bucura nespus pe fanii producatorului de automobile din Munchen.

Este vorba, mai precis, despre o prima fotografie reala a noului Seria 7 Facelift, model asteptat sa debuteze cel mai devreme cu ocazia evenimentului Geneva Motor Show - care va lua startul peste exact doua luni, in data de 7 martie.

Postata pe Instagram si retrasa intre timp de pe site-ul cu pricina, imaginea in cauza sugereaza ca limuzina care concureaza impotriva unor nume precum Audi A8 sau Mercedes S-Class va imprumuta mai multe elemente de la primul X7 din istorie, inclusiv farurile "subtiate" ori... grila supradimensionata a radiatorului.

Chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, versiunea imbunatatita a actualului BMW Seria 7 ar putea prelua de la modelul anterior amintit si cateva detalii de ordin interior, precum noile instrumente de bord digitale, de exemplu.

De altfel, masina de lux a companiei din Munchen va aduce o serie de modificari si la nivel de motorizari pe benzina, in vederea respectarii normelor WLTP.

Toate materiale oficiale cu privire la limuzina care concureaza impotriva unor automobile precum Audi A8 sau Mercedes S-Class sunt asteptate in perioada urmatoare de timp, pe masura ce ne apropiem de Geneva Motor Show 2019.

Nu ar fi insa deloc surprinzator daca, intre timp, internetul va raspandi si alte informatii pe care sefii BMW incearca sa le tina departe atat de fanii marcii, cat si de inginerii acelor producatori care ofera la momentul de fata - ori o vor face in viitorul mai mult / mai putin indepartat, un rival pentru modelul Seria 7.

BMW Seria 7 Facelift - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe