Aproape Oficial: ACESTA e noul Mercedes SL!

Aproape Oficial: ACESTA e noul Mercedes SL!
  • Primele fotografii oficiale ale noului Mercedes SL au ajuns pe internet
  • Urmatoarea reiteratie a popularului roadster german propune numeroase modificari exterioare si interioare
  • Gama de motorizari ne intampina cu unitati turbo in 6, 8 si chiar 12 cilindri
Distribuie pe Facebook

Primele imagini oficiale ale noului Mercedes SL si-au facut aparitia pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar cateva ore inaintea premierei mondiale ce va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Doar cateva ore ne mai despart de premiera mondiala a noului Mercedes SL, urmatoarea reiteratie a popularului roadster german avand debutul public programat chiar pentru ziua de maine, atunci cand Salonul Auto de la Los Angeles 2015 isi va deschide intr-un final larg portile.

Primele fotografii oficiale ale modelului cu pricina au dat insa buzna pe internet chiar in cursul acestei dimineti, dezvaluindu-ne toate elementele estetice - atat cele interioare, cat si cele exterioare, pe care conducerea companiei din Stuttgart s-a chinuit din greu sa le tina sub cortina.

Mercedes SL - Primele pozeMercedes SL - Primele poze

Mercedes SL - Primele pozeMercedes SL - Primele poze

Asadar, fara nici un fel de alta introducere sau prezentare, cele mai importante modificari aduse noului Mercedes SL le intalnim la nivelul partii frontale, acolo unde blocurile optice si prizele de aer imping urmatoarea reiteratie a popularului roadster german mai aproape de supercarul AMG GT.

In schimb, daca vine vorba despre profilul lateral, partea posterioara sau interior, ei bine... schimbarile operate in cadrul acestor departamente pot fi numarate pe degetele unei singure maini. Lucru valabil atat in cazul versiunilor standard, cat si in cazul variantelor de inalta performanta AMG.

Cat despre gama de motorizari, aceasta ramane un mister total pentru moment, insa ne asteptam la aceleasi patru propulsoare mari si late - in sase, opt sau chiar 12 cilindri, toate pe benzina si supraalimentate cu cate doua turbine de dimensiuni generoase, disponibile si pana acum.

Daca aceasta teorie se va adeveri, atunci noul Mercedes SL va pune la dispozitia clientilor sai puteri maxime cuprinse intre 333 si 630 CP, pe cand performantele se vor traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.2 secunde in cel mai rau caz, respectiv 4.0 secunde in cel mai bun.

Mercedes SL - Primele poze

Mercedes SL - Primele poze

Mercedes SL - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes SL - Primele poze
mai multe