Aproape Oficial: Acesta este noul BMW Seria 4 Convertible!

Aproape Oficial: Acesta este noul BMW Seria 4 Convertible!
  • Noul BMW Seria 4 Convertible a fost deconspirat de cateva imagini scapate pe internet
  • Lansarea oficiala va avea loc cel mai probabil in cursul lunii viitoare, la Los Angeles
  • Gama de motorizari ar putea fi similara cu ceea ce intalnim in cazul versiunii Coupe
Distribuie pe Facebook

Primele imagini oficiale ale noului BMW Seria 4 Convertible si-au facut astazi aparitia pe internet, automobilul constructorului bavarez fiind deconspirat de brosura ce prezinta accesoriile dedicate gamei de modele BMW Seria 4.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala chiar in cursul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Los Angeles isi va deschide portile pentru publicul larg si presa de specialitate din intreaga lume, noul BMW Seria 4 Convertible nu reprezinta nici o surpriza pentru nimeni - cel putin atunci cand vine vorba de aspectul vizual.

BMW Seria 4 Convertible - Primele poze

Intr-o alta ordine de idei, noul BMW Seria 4 Convertible urmeaza sa iasa in evidenta prin exact aceleasi picanterii stilistice precum recent lansata versiune Coupe, singura diferenta notabila intre cele doua automobile fiind reprezentata de hardtop-ul retractabil cu care se va putea lauda inlocuitorul modelului BMW Seria 3 Convertible.

BMW Seria 4 Convertible - Primele poze

De asemenea, cele doua automobile si-ar putea imparti si gama de motorizari, caz in care noul BMW Seria 4 Convertible va pune la dispozitia viitoriilor sai cumparatori o paleta variata, ce va include atat unitati pe benzina, cat si propulsoare pe motorina. Versiunea de top se va regasi si de-aceasta data in persoanala modelului 435i, care ar trebui sa livreze celui aflat la volan undeva in jurul a 306 cai putere.

BMW Seria 4 Convertible - Primele poze

Asta pentru inceput. Desi nu este nimic oficial la acest moment, noul BMW Seria 4 Convertible ar putea fi disponibil si intr-o varianta de inalta performanta M4, pusa in miscare de un motor twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, capabil sa produca undeva in jurul a 430 cai putere si ceva mai mult de 500 Newton-Metri.

Distribuie pe Facebook
mai multe