Ar putea fi acesta noul GOLF 8? Imaginile interesante surprinse pe un drum din Africa de Sud

Ar putea fi acesta noul GOLF 8? Imaginile interesante surprinse pe un drum din Africa de Sud
  • Urmatorul Volkswagen Golf ar putea sa fi fost surprins complet necamuflat pe un drum din Africa de Sud
  • Misteriosul automobil vine cu spoilere complet diferite fata de generatia actuala a compactei germane
  • Africa de Sud este tara in care au fost surprinse anterior, complet necamuflate, noile Polo si Touareg
Distribuie pe Facebook

Africa de Sud este tara in care au fost surprinse anterior, complet necamuflate, atat noul Volkswagen Polo, cat si cea de-a treia generatie a celebrului Touareg.

Chiar daca nu va intra in productia de serie mai devreme de vara anului viitor, noul Volkswagen Golf 8 ar putea sa fi fost surprins complet necamuflat pe un drum din Africa de Sud. Exista insa la fel de multe sanse ca exemplarul din urmatoarele imagini sa fi fost realizat in CGI sau, de ce nu, sa reprezinta proiectul unei companii locale de tuning.

Oricare ar fi adevarul, misteriosul automobil vine cu spoilere complet diferite fata de generatia actuala a compactei germane, noi fiind si blocurile optice frontale, respectiv posterioare. Jantele supradimensionate si garda joasa la sol ne fac sa ne intrebam daca nu cumva am putea avea de-a face cu una dintre viitoarele versiuni de performanta R sau GTI.

Revenind la lucrurile stiute despre noul Volkswagen Golf 8, incepem prin a reaminti ca productia modelului in cauza va lua startul in vara anului viitor. Si de-aceasta data la baza se va afla celebra platforma modulara MQB, pe care sunt construite multe dintre automobilele Grupului VW, de la Audi A3 si pana la SEAT Ateca sau chiar Skoda Superb.

Sub capota, urmatoarea generatie a compactei germane este asteptata alaturi de o gama variata de motorizari, pe benzina, motorina si, evident, hibride. Potrivit mai multor surse familiarizate cu produsul respectiv, modificarile operate de ingineri vor viza inclusiv ampatamentul, care va creste pentru un plus de spatiu pentru pasageri si, evident, bagaje.

Distribuie pe Facebook
mai multe