Ar putea fi noul rege al limuzinelor. POZE de la Frankfurt cu noul Audi A8

Ar putea fi noul rege al limuzinelor. POZE de la Frankfurt cu noul Audi A8
  • Audi a lansat la Salonul de la Frankfurt noul A8
  • Limuzina germana impresioneaza prin tehnologiile oferite
  • Gama de motorizari va livra pana la 585 CP
Distribuie pe Facebook

Aproximativ doua luni mai tarziu de la summitul Audi organizat la Barcelona, compania germana prezinta in fata publicului larg generatia cu numarul patru a modelului de lux A8.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 90.600 de euro, noua nava amiral a producatorului din Ingolstadt iese in evident printr-un design familiar, cu o parte frontala inspirata de actualul Q7 si blocuri optice posterioare conectate printr-o banda iluminata cu OLED-uri, in stilul conceptului Prologue.

Cele mai interesante noutati de ordin vizual neintampina insa la nivel de interior, acolo unde generatia cu numarul patru a modelului de lux Audi A8 ii intampina pe ocupantii locurilor din fata alaturi de trei display-uri de inalta rezolutie, dintre care doua gazduiesc inclusiv comenzile sistemelor din dotarea masinii.

Noul Audi A8 - Poze reale

Noul Audi A8 - Poze reale

Intr-o alta ordine de idei, spre deosebire de automobilul pe care il inlocuieste si asemeni aceluiasi concept Prologue, noua nava amiral a producatorului din Ingolstadt a renuntat la cea mai mare parte a butoanelor fizice, traditionale, locul acestora fiind luate de unele tactile, capabile sa ofere un feedback haptic.

Un alt detaliu revolutionar cu privire la generatia cu numarul patru a modelului de lux Audi A8 are legatura cu tehnologia prezenta la bord, clientii avand la dispozitie inclusiv o suspensie activa care ridica caroseria in caz de accident lateral - partea caroseriei care este lovita, dar si un sistem de rulare autonoma de nivel 3.

La nivel de motorizari, noua nava amiral a producatorului din Ingolstadt se lauda cu doua unitati in sase cilindri si doua V8-uri, in timp ce versiunea de top este pusa in continuare in miscare de un propulsor cu 12 pistoane in W, care a pastrat capacitatea cilindrica de sase litri, insa a primit o putere maxima de 585 CP.

Noul Audi A8 - Poze reale

Noul Audi A8 - Poze reale

Noul Audi A8 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Noul Audi A8 - Poze reale
mai multe