Arata ca scos din filmele SF. Noul SUV de la Rezvani este blindat si are un V8 de 500 de cai

  • Rezvani a lansat in premiera un SUV
  • Aceasta este denumit Tank
  • Are un motor V8 de 500 de cai
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Rezvani au lansat primul lor SUV. Botezat Tank, acesta parca vine din viitor, cu foarte multe linii angulare la exterior si un propulsor V8 sub capota, care dezvolta 500 de cai putere.

Daca te regasesti printre cei care cred ca majoritatea masinilor din ziua de azi seamana intre ele, atunci pregateste-te sa fii uimit de noua creatie a americanilor de la Rezvani. Tank este primul SUV dezvoltat de acestia si este descris ca un "vehicul extrem atat pentru off-road cat si pentru sosea".

Rezvani Tank

Atunci cand vine vorba de design-ul exterior, cuvantul "extrem" parca nu este de ajuns. Avem o multime de linii angulare, o forma generala patratoasa, geamuri mici specifice vehiculelor militare, lumini auxiliare, jante negre si anvelope numai bune pentru orice fel de teren accidentat.

Rezvani Tank

De cealalte parte, interiorul care poate gazdui pana la cinci pasageri este oarecum obisnuit. Tapiteria din piele imbraca mare parte a habitaclului, sistemul de climatizare este unul simplu iar sistemul de infotainment are un display cu touchscreen de dimensiuni decente. Probabil una dintre cele mai interesante elemente sunt usile din spate, cu deschidere inversa de tip suicide.

Rezvani Tank

Noul Rezvani Tank nu este numai foarte aratos, asta daca esti un fan al filmelor SF, ci si puternic. Sub capota SUV-ului regasim un motor V8 de 6.4 litri, care dezvolta 500 de cai putere, pe care ii transmite ambelor punti prin intermediul unei cutii de viteze automate.

Rezvani Tank

Din lista de dotari optionale fac parte echipamente venite direct din aria militara, precum un sistem de vedere pe timp de noapte cu infrarosii sau un blindaj usor impotriva armelor de calibru mic.

Rezvani Tank

Afla ca brand-ul american a dat deja startul comenzilor, iar daca vrei asa ceva in garaj, atunci fii gata sa dai de la 178.000 de dolari in sus pentru un exemplar.

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Rezvani Tank

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Rezvani Tank
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2017