Arata de milioane, dar costa o nimica toata. Masina vanduta in Romania cu doar 14.714 euro a primit mai multe imbunatatiri

Arata de milioane, dar costa o nimica toata. Masina vanduta in Romania cu doar 14.714 euro a primit mai multe imbunatatiri
  • Arata de milioane, dar costa o nimica toata
  • Masina vanduta in Romania cu doar 14.714 euro a primit mai multe imbunatatiri
Distribuie pe Facebook

Tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele sintetica si stofa de culoare neagra, volanul multifunctional cu parte inferioara plata, dar si jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch sau ornamentele interioare care imita fibra de carbon sunt doar cateva dintre acestea.

Lansata pe piata acum mai bine de trei ani, prima generatie a gamei comercializate de Kia sub denumirea de Stonic a primit de curand un binemeritat facelift. Oferita si pe piata din Romania - la preturi de lista incepand de la aproape 14.715 euro, versiunea imbunatatita a masinii de clasa subcompacta are la randul ei cateva vesti bune, extrem de proaspete.

Este vorba, mai precis, despre debutul variantei sportive vandute sub indicativul GT Line, pe care clientii o vor putea comanda in 15 combinatii diferite pentru plafon si caroserie, lista atractiilor exterioare continuand cu jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch si spoilerele restilizate pentru un plus de agresivitate vizuala.

Kia Stonic GT Line

Programata sa-si faca aparitia in showroom-urile europene chiar inainte ca 2020 sa devina istorie, noua Kia Stonic GT Line se mai poate lauda, de asemenea, si cu un set de faruri Full-LED in standard, dar si cu o evacuare dubla - falsa, ce este drept. In cabina, departe de privirile curiosilor, respectiva masina a pregatit o tapiterie din piele sintetica si stofa neagra.

Totodata, reteta specifica departamentului interior mai cuprinde si ornamente care imita fibra de carbon, un volan multifunctional cu parte inferioara plata si display cu diagonala de opt inch, plus functie tactila pentru sistemul de infotainment de ultima generatie, compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto.

Sub capota, Kia anunta ca versiunea de echipare Stonic GT Line va fi disponibila in compania unui benzinar 1.0 T-GDi cu mai multe variante de performanta. Intr-o alta ordine de idei, cumparatorii vor avea la dispozitie doua configuratii complet diferite: cu 100 sau 120 CP si tehnologie MHEV de 48V, respectiv cu 100 CP si fara tehnologia MHEV pe 48V.

Kia Stonic GT Line

Kia Stonic GT Line

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2020