Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 14.714 euro. In plus, primii clienti primesc o reducere de 1.000 euro

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 14.714 euro. In plus, primii clienti primesc o reducere de 1.000 euro
  • Cea mai noua masina lansata in Romania costa doar 14.714 euro
  • Primii clienti primesc o reducere de 1.000 euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv climatizare cu reglare manuala a temperaturii si display central de opt inch, potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local.

Dezvelita oficial in urma cu mai bine de trei saptamani si jumatate, versiunea imbunatatita a gamei pe care Kia o comercializeaza sub denumirea de Stonic a fost lansata in Romania la un pret de 14.714 euro. Cu mentiunea ca primii clienti vor primi o reducere de 1.000 euro, astfel ca nota minima de achitat in cazul de fata coboara - cel putin pentru o perioada limitata de timp, la doar 13.714 euro, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare.

In configuratia de baza, respectiva masina ofera un propulsor aspirat de 1.2 litri si 84 cai putere, ce apeleaza la serviciile unei cutii manuale cu numai cinci rapoarte pentru a livra valoarea mentionata anterior rotilor de pe puntea fata.

Kia Stonic 2021

Cea mai ieftina Kia Stonic se bucura in standard, dupa cum precizam inclusiv la inceputul acestui material, si de climatizare cu reglare manuala a temperaturii, plus display central de opt inch. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele din otel pe 15", bancheta spate rabatabila ori geamurile fata cu actionare electrica, la care se adauga tapiterie din stofa, comenzi audio pe volan, multipe airbag-uri, coloana de directie ajustabila pe inaltime si adancime etc.

Anuntata chiar la inceputul lui august, noua masina mai poate fi comandata si intr-o varianta de motorizare 1.0 T-GDi, cu 100 CP si cutie manuala in sase rapoarte (16.464 euro) sau transmisie DCT cu sapte trepte de viteza (17.748 euro).

Respectiva unitate turbo cu capacitatea cilindrica de un litru este disponibila si in compania unui sistem micro-hibrid pe 48V, atat cu 100 CP (17.529 euro), cat si cu 120 CP (18.132 euro). Totodata, despre gama Kia Stonic Facelift mai trebuie spus si ca ofera, fara costuri suplimentare, in echiparile superioare, chiar si lumini de zi cu tehnologie LED, franare autonoma de urgenta, volan imbracat in piele, senzori de parcare, asistent pentru mentinerea benzii de rulare.

Kia Stonic 2021

Kia Stonic 2021

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 August 2020