Arata incredibil de bine! FOTO de la Frankfurt cu noua masina construita in Romania

  • Ford a lansat la Frankfurt o versiune imbunatatita a lui Ecosport
  • Noul model se lauda cu un design atractiv si tehnologii de ultima ora
  • Clientii vor avea la dispozitie o gama de motorizari cu pana la 140 CP
Distribuie pe Facebook

Design-ul spectaculos nu este insa nici pe departe singurul aspect care te va convinge sa ii acorzi o sansa acestui nou automobil Made in Romania!

Lansat pe piata in cursul anului 2013, actualul Ford Ecosport a primit o versiune imbunatatita cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt.

Noul model iese in evidenta printr-o parte frontala complet restilizata, in timp ce modificarile operate la nivel partii posterioare vizeaza numai anumite elemente.

Interiorul mizeaza la randul lui pe un aer proaspat, high-tech, cu numeroase detalii fie inspirate, fie preluate direct de la ultima generatie a subcompactei Fiesta.

Ford Ecosport ST-Line - Poze reale

Ford Ecosport ST-Line - Poze reale

Ford Ecosport ST-Line - Poze reale

Propulsia este asigurata de doua unitati turbo, clientii noului Ford Ecosport avand de ales intre celebrul benzinar 1.0 Ecoboost si un diesel cu capacitatea de 1.5 litri.

Cumparatorii care merg pe cea dintai varianta au la dispozitie versiuni de 100, 125 si 140 CP, in timp ce al doilea segment este nevoit sa se decida intre 100 si 125 CP.

Fisa tehnica este completata in cele din urma de o cutie manuala sau una automata, care lucreaza alaturi fie de un sistem de tractiune fata, fie de unul 4x4.

Facelift-ul aplicat crossover-ului de clasa subcompacta mai aduce cu sine si un display tactil de opt inch, plus o instalatie audio B&O PLAY cu zece difuzoare.

Alte dotari binevenite includ volan incalzit, pilot automat adaptiv, compatibilitate cu Apple CarPlay / Android Auto si asistent pentru monitorizarea unghiului mort.

Dupa cum precizam si anterior, versiunea imbunatatita a modelului va fi asamblata la uzina Ford de la Craiona, iar vanzarile vor demara in perioada urmatoare.

Ford Ecosport ST-Line - Poze reale

Ford Ecosport ST-Line - Poze reale

Ford Ecosport ST-Line - Poze reale

Ford Ecosport ST-Line - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ford Ecosport ST-Line - Poze reale
mai multe