Are 280 CP si 4x4 in standard. TEST DE ACCELERATIE cu cel mai sportiv VW Arteon al momentului

Are 280 CP si 4x4 in standard. TEST DE ACCELERATIE cu cel mai sportiv VW Arteon al momentului
  • Noul Volkswagen Arteon ofera in versiunea de top un 2.0 TSI de 280 CP
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv un sistem de tractiune integrala
  • Germanul porneste in Romania, in aceasta configuratie, de la 45.140 euro
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota un motor 2.0 TSI de 280 CP si ofera in standard un sistem de tractiune integrala. Cat de repede se misca, cu pedala de acceleratie la podea, cel mai sportiv VW Arteon al momentului, aflam chiar din urmatorul material video.

Dezvelit in premiera mondiala chiar in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noul Volkswagen Arteon este disponibil la vanzare in mai multe versiuni de motorizare.

In varful gamei se afla varianta 2.0 TSI cu 280 CP si tractiune integrala in standard, varianta care are nevoie de 5.6 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h, potrivit datelor oficiale.

Cat de repede se misca insa in lumea reala, cu pedala de acceleratie la podea, cel mai sportiv Volkswagen Arteon al momentului, ei bine... ramane sa aflam chiar din urmatorul material video.

Nu inainte de a reaminti ca, in configuratia 2.0 TSI 280 CP DSG 4M, urmasul modelului (Passat) CC porneste - cel putin pe piata auto din Romania, de la suma de 45.140 de euro.

Pe langa performantele de top, cel mai sportiv Volkswagen Arteon al momentului mai ofera si blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch sau tapiterie din piele si alcantara.

Clientii versiunii de top a automobilului german mai primesc, fara alte costuri suplimentare, si climatizare automata, un ecran tactil de 20.3 cm sau diverse sisteme active de siguranta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2017