Are 280 CP si 4x4. Test de acceleratie cu cea mai sportiva versiune a noului Volkswagen Arteon

Are 280 CP si 4x4. Test de acceleratie cu cea mai sportiva versiune a noului Volkswagen Arteon
  • Noul Volkswagen Arteon ofera in versiunea de top un 2.0 TSI
  • Unitatea in cauza dezvolta nu mai putin de 280 cai putere
  • Respectivul motor este cuplat la o cutie DSG si un sistem 4x4
Distribuie pe Facebook

Un motor 2.0 turbo de 280 cai putere, o cutie DSG cu sapte trepte de viteza, dar si un sistem de tractiune integrala. Acestea sunt elementele care definesc cea mai sportiva versiune a noului Volkswagen Arteon.

Asemeni modelului pe care il inlocuieste, in speta vechiul (Passat) CC, noul Volkswagen Arteon este disponibil la vanzare in mai multe variante de motorizare TDI si TSI.

Una dintre acestea este versiunea 2.0 TSI de 280 CP, pe care producatorul german de automobile a cuplat-o la o cutie DSG cu sapte trepte de viteza si un sistem de tractiune integrala.

Drept urmare, atunci cand vine vorba de performante, fisa tehnica indica atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.6 secunde, cat si o viteza maxima de 250 kilometri pe ora.

In schimb, consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 7.3 litri la 100 km, potrivit brosurii oficiale a noului Volkswagen Arteon, lansat in primavara acestui an, la Geneva.

Cea mai sportiva versiune a modelului german porneste in Romania de la 44.670 euro si dispune in standard de numeroase dotari, printre care si blocuri optice cu tehnologie LED.

Scaunele fata incalzite, ecranul tactil cu o diagonala de 20.3 centimetri, pilotul automat adaptiv sau franarea autonoma de urgenta sunt si ele oferite, de asemenea, fara niciun cost suplimentar.

Distribuie pe Facebook
mai multe