Are cel mai mare motor dintre toate hatchback-urile. Unde mai pui ca tractiunea integrala este standard

Are cel mai mare motor dintre toate hatchback-urile. Unde mai pui ca tractiunea integrala este standard
  • Are cel mai mare motor dintre toate hatchback-urile
  • Unde mai pui ca tractiunea integrala este standard
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil continua cu o cutie automata si un cuplu maxim care depaseste 400 de Nm.

Deconspirat de mai multe informatii neoficiale ajunse pe internet la inceputul lunii trecute, mult anticipatul model Mazda3 Turbo a fost dezvelit oficial de presedintele diviziei din Mexic a companiei japoneze. Potrivit primelor materiale date publicitatii, automobilul in cauza ofera sub capota un benzinar supraalimentat cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, care dezvolta 227 de cai putere.

Pachetul standard continua cu un cuplu maxim de 420 de Nm si o cutie automata in sase rapoarte, livrate in compania unui sistem de tractiune integrala, asa cum precizam inclusiv anterior.

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane, din pacate, un mare mister la momentul de fata, insa nu ar fi de mirare ca mult anticipatul model Mazda3 Turbo sa rezolve ecuatia respectiva in mai putin de sapte secunde. Alte necunoscute ale automobilului in cauza vizeaza valoarea din dreptului vitezei de top si, daca mai era cumva nevoie de precizat, consumul mediu de carburant.

Stim, in schimb, ca viitorii clienti vor avea la dispozitie doua niveluri de echipare dintre care sa aleaga, iar lista de preturi pentru piata din Mexic va incepe de la (echivalentul a) 19.490 de euro.

Cat despre lista cu dotari si echipamente a mult anticipatului model Mazda3 Turbo, automobilul in cauza beneficiaza chiar si de jante din aliaj cu diametrul pe 18 inch, plus instalatie audio in 12 difuzoare Bose. De altfel, din peisaj nu lipsesc nici blocurile optice cu tehnologie LED, ornamentele interioare din piele, trapa cu actionare electrica, camera pentru marsarier sau volanul cu padele pentru schimbarea vitezelor.

Mazda3 Turbo

Mazda3 Turbo

Mazda3 Turbo

Mazda3 Turbo

Mazda3 Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mazda3 Turbo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2020