Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata. Uite cat costa el in Romania

Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata. Uite cat costa el in Romania
  • Noul Ford Focus ST porneste in Romania de la 29.500 de euro
  • Hot-hatch-ul cu tractiune fata ofera un benzinar 2.3 turbo de 280 CP
  • Modelul american este disponibil si cu un diesel de doi litri
Distribuie pe Facebook

Dotarea standard cuprinde faruri full LED, aer conditionat automat cu reglare pe doua zone, dar si camera spate wide-view.

Anuntat in urma cu mai bine de jumatate de an, la mijlocul lunii februarie, noul Ford Focus ST poate fi comandat zilele acestea inclusiv de pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la 29.500 euro, potrivit configuratorului oficial.

Echipat cu un benzinar turbo de 2.3 litri si 280 CP, hot-hatch-ul cu tractiune fata al companiei americane lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte, astfel ca sprintul pana la 100 km/h dureaza numai 5.7 secunde.

In ceea ce priveste echiparea standard, concurentul modelului Volkswagen Golf GTI se poate lauda chiar si cu faruri full LED, plus aer conditionat automat cu reglare pe doua zone. Fara costuri suplimentare este oferita insa si camera spate wide-view.

Pentru clientii care pun accentul mai degraba pe consum decat pe sportivitate, acelasi Ford Focus ST este disponibil la vanzare si intr-o versiune diesel de doi litri, cu 190 de cai putere sub capota, care pleaca de la 34.200 euro.

Totodata, hot-hatch-ul cu tractiune fata al companiei americane poate reprezenta alegerea ideala si pentru cei care cauta un automobil spatios. Versiunea Wagon are o nota minima de plata de 35.050 euro si vine doar intr-o varianta 2.0 Ecoblue.

Despre concurentul modelului Volkswagen Golf GTI mai trebuie spus, intr-un final, si ca vine cu o larga gama de dotari optionale, printre care si afisaj pe parbriz, trapa panoramica sau incarcare wireless pentru telefonul mobil.

Ford Focus ST

Ford Focus ST

Ford Focus ST

Ford Focus ST

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Ford Focus ST
mai multe