Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata. Uite-l aici cat de rapid este!

Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata. Uite-l aici cat de rapid este!
  • Noul Ford Focus ST ofera un motor de 2.3 litri
  • Puterea maxima se ridica la 280 de cai
  • Acceleratia pana la suta dureaza mai putin de sase secunde
Distribuie pe Facebook

Anuntat in prima parte a acestui an, modelul in cauza combina o motorizare 2.3 turbo cu un sistem de tractiune fata si o cutie manuala in sase rapoarte.

Inceputul acestui an a marcat debutul unui nou Focus ST in gama Ford. Pentru prima oara in istorie, celebrul hot-hatch cu tractiune fata lucreaza alaturi de o motorizare 2.3 turbo, care dezvolta undeva in jurul a 280 de cai putere.

Livrarea valorilor maxime catre puntea fata se face printr-o cutie manuala cu sase rapoarte, iar acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de sase secunde.

Teoretic. Cat de rapid este insa in realitate automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf GTI, Renault Megane RS sau, de ce nu, Honda Civic Type R, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video.

Pentru clientii care nu pun accentul doar pe sportivitatea tehnica, noul Ford Focus ST ofera inclusiv numeroase elemente vizuale menite sa il faca sa se remarce indiferent de situatie.

Vorbim, evident, despre spoilere fata si spate agresiv stilizate, evacuare dubla si jante din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase. Luate si impachetate alaturi de un interior cu volan in trei spite, plus scaune cu suport lateral marit.

Daca mai conteaza, automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf GTI este disponibil la vanzare si intr-o versiune diesel, cu numai 190 CP sub capota.

Ford Focus ST

Ford Focus ST

Ford Focus ST

Ford Focus ST

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Ford Focus ST
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 August 2019