Are faruri Full-LED, ceasuri digitale si tractiune integrala. Uite cum arata noua masina de la Skoda

Are faruri Full-LED, ceasuri digitale si tractiune integrala. Uite cum arata noua masina de la Skoda
  • Noua Skoda Karoq debuteaza oficial pe data de 19 a lunii mai
  • Crossover-ul ceh promite faruri Full-LED si ceasuri digitale
  • Gama de motorizari cuprinde doua TSI-uri si trei TDI-uri
Distribuie pe Facebook

La sfarsitul saptamanii viitoare, Skoda va prezenta in fata lumii intregi un nou automobil. Inlocuitorul vechiului Yeti, modelul Karoq promite faruri Full-LED, instrumente de bord digitale si chiar tractiune integrala.

Dupa o cariera de aproximativ opt ani, care a inceput la Geneva International Motor Show 2009, modelul Yeti de la Skoda se pregateste sa ii predea stafeta unui nou automobil.

Programat sa debuteze la data de 19 a lunii mai, cu ocazia unui eveniment special organizat in orasul Stockholm, viitorul Karoq - caci el reprezinta subiectul principal in cazul de fata, va fi construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum SEAT Ateca.

Asemenarile dintre cele doua crossovere ale Grupului Volkswagen vor continua inclusiv la nivel de propulsoare, inlocuitorul vechiului Yeti anuntand puteri maxime de pana la 190 CP.

Constand in doua TSI-uri si trei TDI-uri, gama de motorizari a noii Skoda Karoq va lucra - de la caz la caz, alaturi de cutii manuale cu sase rapoarte sau automate, de tip DSG, cu sapte trepte de viteza si, totodata, sisteme de tractiune fata sau integrala.

Tot in functie de optiunile bifate de clientii sai, viitorul crossover al producatorului ceh de automobile se va mai putea mandri, de exemplu, si cu o pereche de faruri... Full-LED.

In plus, pentru prima oara in istoria companiei Skoda, urmasul modelului Yeti va gazdui pe lista cu optiuni chiar si instrumentele de bord digitale si configurate ce insotesc diverse produse premium ale Grupului Volkswagen, precum Audi Q7 sau Volkswagen Arteon.

Un alt set de informatii pe care oficialii producatorului ceh de automobile ni-l ofera inaintea premierei mondiale a noului Karoq se afla in stransa legatura cu dimensiunile acestuia.

Scurt si direct la subiect, respectivul crossover isi va intampina cumparatorii alaturi de o lungime de 4.382 milimetri, o latime de 1.841 milimetri, o inaltime de 1.605 milimetri, dar si o capacitate de incarcare a portbagajului de pana la 1.810 litri in lipsa banchetei spate.

La final, reamintim ca viitoarea Skoda Karoq va fi prezentata oficial pe 19 mai si adaugam, ca noutate absoluta, ca va ajunge pe piata incepand cu cea de-a doua jumatate a anului in curs.

Skoda Karoq - Poze Teaser

Skoda Karoq - Poze Teaser

Skoda Karoq - Poze Teaser

Skoda Karoq - Poze Teaser

Skoda Karoq - Poze Teaser

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Karoq - Poze Teaser
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2017