Are o tableta de 8.7 inch si se parcheaza aproape singur. Dupa ce vezi imaginile astea, o sa-ti doresti si tu unul.

Are o tableta de 8.7 inch si se parcheaza aproape singur. Dupa ce vezi imaginile astea, o sa-ti doresti si tu unul.
  • Noul Renault Scenic ni se dezvaluie in sapte materiale video proaspete
  • Monovolumul francez se lauda cu franare automata si detectare a pietonilor in standard
  • Clientii pot opta si pentru head-up display, ecran tactil de 8.7 inch sau sistem Bose
Distribuie pe Facebook

Introdus in premiera mondiala la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in luna martie, noul Renault Scenic candideaza cu mari sanse de reusita pentru titlul de monovolumul momentului.

Daca design-ul sau va reusi sa imparta familistii in doua tabere diferite si distincte, cea de-a patra generatie a modelului francez ca primi doar laude prin prisma tehnologiilor pe care le ofera.

Asa cum precizam si anterior, sistemul de franare automata cu functie de detectare a pietonilor este disponibil inca din echiparea standard, o caracteristica unica in segmentul destinat monovolumelor.

Tot la capitolul dotari remarcabile putem incadra si blocurile optice cu tehnologia LED sau pachetul multimedia compus dintr-un ecran tactil de 8.7 inch si difuzoare de inalta fidelitate marca Bose.

In cele din urma, fanii gadgeturilor au posibilitatea de a opta si pentru head-up display, asistentul la parcare Easy Park Assist, pilot automat adaptiv, sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere etc.

Pe plan tehnic, noul Renault Scenic propune o gama de motorizari formata din sase unitati diesel si doua pe benzina, ce dezvolta puteri cuprinse intre 95 si 160 CP. Livrarea valorilor maxime catre roti se face, in functie de propulsorul bifat, fie prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, fie prin intermediul cutiei EDC cu dublu ambreiaj.

Distribuie pe Facebook
mai multe