ASA ar putea arata urmatorul Mercedes E63 AMG

ASA ar putea arata urmatorul Mercedes E63 AMG
  • Urmatoarea generatie a Mercedes-ului E63 AMG ar putea debuta oficial chiar in cursul acestui an
  • Modelul german de inalta performanta va oferi cel mai probabil un V8 bi-turbo de 600 CP
  • Atat exterior, cat si interiorul promit numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa debuteze oficial chiar in cursul acestui an, noul model german de inalta performanta ne va intampina alaturi de spoilere agresiv stilizate, jante supradimensionate, plus o garda la sol redusa.

Salonul Auto de la Detroit se apropie cu pasi repezi, iar asta nu poate insemna decat un singur lucru: numai cateva zile au mai ramas pana la premiera mondiala a urmatorului Mercedes E-Class.

Asemeni predecesorului sau, noul model german de clasa medie va fi disponibil intr-o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, cel mai impresionant propulsor urmand a-i fi rezervat versiunii de top E63 AMG.

Versiune care, conform ultimelor zvonuri, va renunta la actualul V8 bi-turbo de 5.5 litri pentru a trece la unitatea de patru litri ce se regaseste inclusiv sub capota supercarului AMG GT.

Spre deosebire insa de cel din urma, urmatorul Mercedes E63 AMG este asteptat sa livreze undeva in jurul a 600 de cai putere - arhisuficient pentru a se lua la tranta cu orice Audi RS6 sau BMW M5 de serie.

In timp ce performantele exacte raman inca un mister - la fel si daca vom mai avea sau un sistem AWD, situatia se schimba atunci cand vine vorba despre departamentul exterior.

Altfel spus, versiunea de top a noului model german de clasa medie este asteptata sa se bucure de numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, precum spoilere agresiv stilizate sau jante supradimensionate.

Suspensia sport ce va pastra garda la sol redusa va contribui si ea din plin la alura impunatoare a urmatorului Mercedes E63 AMG, tema racing continuand inclusiv la nivel de interior.

Cand va debuta in mod oficial si, mai important de-atat, cat va costa rivalul din Stuttgart al modelelor Audi RS6 si BMW M5 sunt intrebari care ramane - cel putin pentru moment, fara raspuns.

Mercedes E63 AMG - Ipoteza de design

Sursa Foto: X-Tomi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2016