Asa arata Lada Vesta Sport, posibilul rival rusesc pentru un viitor Logan RS

Asa arata Lada Vesta Sport, posibilul rival rusesc pentru un viitor Logan RS
  • Cel mai nou model sport al rusilor de la Lada se numeste Vesta Sport
  • Rivalul rusesc al Logan-ului RS este propulsat de un motor 1.8 de 147 de cai putere
  • Grafica exterioara a fost imprumutata de la varianta de curse a modelului Versta
Distribuie pe Facebook

Lada, constructorul rus de automobile cu un loc special in istoria automobilistica, a dezvaluit ceea ce pare a fi cel mai nou model sport al marcii.

Chiar daca deocamdata este in stadiul de cercetare, Vesta Sport ne arata cam cum ar putea arata viitorul model in care Lada si-a investit intreaga experienta acumulata de-a lungul anilor in motorsportul mondial.

Lada Vesta Sport

Modelul de serie va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Moscova din luna August a acestui an, iar sub capota se preconizeaza a fi un motor de 1.8 litri capabil de 147 de cai putere.

Lista posibilelor detalii tehnice continua cu o suspensie scurtata cu 45 de milimetri si cu discuri de frana pe fiecare punte.

Lada Vesta Sport

In timp ce grafica exterioara a fost imprumutata de la varianta de curse a modelului Vesta, alte detalii ale carosieriei par asemanatoare cu ale altor modele produse de constructori precum Skoda, Ford sau Chevrolet.

Lada Vesta Sport

Concurentul Daciei Logan a fost lansat anul trecut si este construit pe baza unei platforme noi create de inginerii uzinei din Volzhsk. Vesta a fost oferita in trei versiuni, Classic, Confort si Lux, iar o mare parte a componentelor apartin grupului Renault-Nissan, inclusiv servodirectia, bara de torsiune si franele.

Lista de dotari standard includea doua airbag-uri, ABS, ESP, servodirectie electrica, asistenta la start in panta, sistem de climatizare, sistem multimedia cu patru difuzoare si o functie SOS.

Rusii au uimit pe toata lumea cand au publicat preturile de pornire a modelului Vesta, care cu ai sai 7382 de euro, era mai scump decat o Skoda Rapid.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2016