ASA arata noua masina de la Jaguar care vrea sa ii puna pe nemti cu botul pe labe. GALERIE FOTO

ASA arata noua masina de la Jaguar care vrea sa ii puna pe nemti cu botul pe labe. GALERIE FOTO
  • Jaguar dezvaluie cel de-al doilea SUV din istoria companiei
  • Noul E-Pace prezinta un design familiar, cu tenta sportiva
  • Clientii au la dispozitie motoare cu pana la 300 cai putere
Distribuie pe Facebook

Englezii de la Jaguar au prezentat in cursul serii de ieri, cu ocazia unui eveniment special organizat la Londra, cel mai nou automobil al marcii.

Daca pentru lansarea modelului F-Pace a fost nevoie de aproximativ opt decenii, englezii de la Jaguar s-au miscat mult mai repede atunci cand a venit vorba despre introducerea celui de-al doilea SUV din istoria companiei.

Noul E-Pace, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, a fost dezvaluit oficial chiar in cursul serii de ieri, cu ocazia unui eveniment special organizat la Londra, capitala Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

Jaguar E-Pace - Galerie Foto

Jaguar E-Pace - Galerie Foto

Construit pe platforma actualului Range Rover Evoque si proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes GLA, cel de-al doilea SUV din istoria companiei Jaguar stie cum sa iasa in evidenta.

Intr-o alta ordine de idei, noul E-Pace propune la exterior un design sportiv, caracterizat in partea frontala a caroseriei cu cinci portiere de o grila supradimesionata a radiatorului si, totodata, o capota bombata a motorului.

Profilul lateral al celui de-al doilea SUV din istoria companiei Jaguar 'accepta' jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 inch, in timp ce posteriorul adopta o linie a plafonului tipica unui automobil fastback si blocuri optice alungite.

La nivel de interior, noul E-Pace promite sa isi intampine pasagerii alaturi de numeroase tehnologii de top, precum instrumentele de bord afisate pe un display de 12.3 inch sau ecranul tactil de 10 inch montat la nivelul consolei centrale.

Jaguar E-Pace - Galerie Foto

Special pentru clientii mai pretentiosi, cel de-al doilea SUV din istoria companiei Jaguar anunta si un hot-spot WiFi la care se pot conecta pana la opt dispozitive, cinci porturi USB si, nu in ultimul rand, doua sistem audio Meridian.

Acum, daca vine vorba despre motorizari, despre noul E-Pace trebuie spus ca va fi comercializat exclusiv in compania unor unitati turbo cu patru cilindri in linie, ce dezvolta puteri maxime cuprinse intre 150 si 300 CP.

Fisa tehnica va fi completata, in cazul celui de-al doilea SUV din istoria companiei Jaguar, de o cutie manuala cu sase rapoarte sau una automata cu noua trepte de viteza, respectiv de un sistem de tractiune fata ori integrala.

Jaguar E-Pace - Galerie Foto

Jaguar E-Pace - Galerie Foto

Jaguar E-Pace - Galerie Foto

Jaguar E-Pace - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (81) Poze Jaguar E-Pace - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2017