ASA arata noul SEAT Ateca, primul SUV din istoria marcii spaniole!

ASA arata noul SEAT Ateca, primul SUV din istoria marcii spaniole!
  • Primele fotografii oficiale ale noului SEAT Ateca au ajuns pe internet
  • Crossoverul spaniol prezinta un design familiar, influentat de actualul Leon
  • Gama de motorizari anunta propulsoare turbo pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii de presa ale noului SEAT Ateca au scapat pe internet in cursul acestei dupa-amiezi, mult anticipatul SUV spaniol dezvaluindu-ne astfel toate secretele sale cu aproape doua saptamani inaintea debutului oficial.

Chiar daca SEAT a programat debutul primului sau SUV pentru Salonul Auto ce se desfasoara la Geneva intre 3 si 13 martie, fanii marcii spaniole pot admira modelul cu pricina inca... de pe acum.

Si asta pentru ca primele fotografii oficiale ale noului Ateca au ajuns pe internet in cursul acestei dupa-amiezi, dezvaluindu-ne absolut toate secretele crossoverului ce va rivaliza inclusiv cu Nissan Qashqai.

SEAT Ateca - Primele PozeSEAT Ateca - Primele Poze

Atat exteriorul, cat si interiorul prezinta un design familiar, primul SUV din istoria marcii SEAT imprumutand numeroase detalii de la cea de-a treia generatie a modelului Leon.

Informatiile tehnice lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca noul Ateca sa preia de la acelasi automobil spaniol de clasa compacta si motorizarile turbo in trei sau patru cilindri.

Drept urmare, clientii primului SUV din istoria marcii SEAT vor avea la dispozitie un benzinar de un litru si 110 CP, dar si un 1.4 TSI cu tehnologie de dezactivare a cilindrilor si 150 CP.

Batalia propulsoarelor diesel se va da intre un 1.6 TDI de 110 CP si un 2.0 TDI disponibil in doua versiuni diferite de putere, atat cu 150, cat si cu 184 CP sub capota. In functie de alegerea cumparatorului, livrarea valorilor maxime se va face fie exclusiv catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti, prin cutii manuale sau automate.

SEAT Ateca - Primele Poze

SEAT Ateca - Primele Poze

SEAT Ateca - Primele Poze

SEAT Ateca - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze SEAT Ateca - Primele Poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2016