ASA arata pe viu noul Insignia, ultimul Opel construit pe o platforma General Motors

  • Noul Opel Insignia debuteaza public la Geneva Motor Show
  • Automobilul german ofera motorizari cu pana la 260 CP
  • Surprizele placute continua la nivelul pachetului tehnologic
Distribuie pe Facebook

Tranzactia dintre PSA si General Motors privind vanzarea companiei Opel catre grupul francez nu este singura stire care vizeaza zilele acestea producatorul german de automobile.

Aproximativ trei luni mai tarziu de la publicarea primelor sale fotografii si informatii oficiale, noul Opel Insignia Grand Sport debuteaza public cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva.

Ultimul produs al companiei germane construit pe o platforma a americanilor de la General Motors, respectivul model anunta o crestere a ampatamentului cu aproximativ 92 de milimetri - comparativ cu generatia anterioara.

Dar spatiul in plus pe care noul Opel Insignia Grand Sport il va oferi pasagerilor nu reprezinta singura veste buna in cazul de fata, acelasi automobil de clasa medie anuntand inclusiv o greutate mai mica cu pana la 175 de kilograme.

Surprizele placute continua la nivelul pachetului tehnologic, ultimul produs al companiei germane construit pe o platforma a americanilor de la General Motors propunand faruri cu matrice de LED-uri si chiar afisaj pe parbriz.

Mai mult de-atat, noul Opel Insignia Grand Sport dispune si de scaune fata cu incalzire, ventilare sau masaj, de pilot automat adaptiv, dar si de sasiul ajustabil FlexRide sau compatibilitate cu aplicatiile Apple CarPlay / Android Auto.

In ceea ce priveste gama de motorizari, ultimul produs al companiei germane construit pe o platforma a americanilor de la General Motors propune unitati variate pe benzina si motorina, cu puteri maxime cuprinse intre 140 si 260 CP.

Anumite versiuni ale noului Opel Insignia Grand Sport vor veni echipate inca din standard atat cu o transmisie automata cu opt trepte de viteza, cat si cu un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, spre deliciul clientilor.

Opel Insignia - Poze reale

Opel Insignia - Poze reale

Opel Insignia - Poze reale

Opel Insignia - Poze reale

Opel Insignia - Poze reale

Opel Insignia - Poze reale

Opel Insignia - Poze reale

Sursa Foto: Autoblog

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Insignia - Poze reale
mai multe