Asa poti sa cheltui si mai multi bani pe un G-Class de ultima generatie. Nemtii au lansat pachetul Night Package

Asa poti sa cheltui si mai multi bani pe un G-Class de ultima generatie. Nemtii au lansat pachetul Night Package
  • Mercedes lanseaza pachetul Night pentru G63-ul AMG
  • Acesta propune mai multe elemente de caroserie negre
  • Propulsorul V8 twin-turbo dezvolta tot 585 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a lansat pachetul Night Package pentru G63-ul AMG de ultima generatie. Acesta nu poate fi comandat impreuna cu o nuanta de caroserie neagra, pentru ca...ei bine, nu mai sunt vizibile modificarile.

Mercedes-Benz a lansat noua generatie G-Class cu cateva saptamani in urma, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, iar la acel moment, oficialii au anuntat ca cel mai popular off-roader al lumii va fi disponibil intai de toate intr-o versiune speciala, botezata Edition 1.

Primele imagini au aratat un mastodont vopsit in negru mat cu accente rosii, dungi laterale in nuanta Graphite Grey si un habitaclu imbracat in piele neagra si rosie. Desigur, nu lipsesc din peisaj ornamentele din fibra de carbon rosie.

Mercedes-AMG G63 AMG Night Package

Tot la momentul lansarii de la Detroit, nemtii de la Mercedes au anuntat ca noul G-Class urmeaza sa primeasca si un pachet Night Package, iar acum a venit momentul sa facem cunostinta cu modificarile propuse de acesta. Partea buna este ca acesta nu este limitat de o perioada de timp.

Acesta iese in evidenta datorita mai multor elemente exterioare vopsite in negru, tocmai de aceea nu poate fi comandat impreuna cu o nuanta de caroserie...neagra. Avem semnalizarile si geamurile spate cu tenta fumurie, capacele oglinzilor si rama rotii de rezerva in Obsidian Black, scuturile negre si pragurile in aceeasi culoare.

Mercedes-AMG G63 AMG Night Package

Mai departe, noul G63 AMG Night Package vine in standard alaturi de un set de jante cu diametrul de 21 de inch, insa clientii pot opta si pentru unele de 22 de inch.

Mercedes-AMG G63 AMG Night Package

In rest, G63-ul ramane standard, inclusiv in ceea ce priveste propulsorul V8 twin-turbo de 4.0 litri de sub capota. Acesta dezvolta 585 de cai putere la 6.000 de rotatii pe minut si 850 Nm cuplu intre 2.500 si 3.500 de rotatii pe minut. Sprintul 0-100 de km/h dureaza 4,5 secunde iar viteza maxima este limitata la 220 de km/h, insa aceasta poate fi crescuta la 240 de km/h cu ajutorul pachetului AMG Driver's Package.

Distribuie pe Facebook
mai multe