Ascunde sub capota un 2.0 turbo si vine sa concureze Golf-ul GTI. Uite cum suna primul hot-hatch din istoria Hyundai

Ascunde sub capota un 2.0 turbo si vine sa concureze Golf-ul GTI. Uite cum suna primul hot-hatch din istoria Hyundai
  • Hyundai publica primul teaser oficial al viitorului sau i30 N
  • Sportiva sud-coreeana ne dezvaluie sunetul motorului 2.0 turbo
  • Debutul hot-hatch-ului asiatic are loc in aceasta toamna
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Hyundai au pregatit un scurt material video prin intermediul caruia ne dezvaluie sunetul primului lor hot-hatch.

Inainte insa de a vedea ce si cum, tinem sa reamintim ca noul i30 N - caci despre el este vorba in respectivul clip, gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de doi litri si undeva in jurul a 260 de cai putere, conform zvonurilor care circula in prezent pe internet.

Daca este sa ne luam in schimb dupa ce spune Albert Biermann, fostul inginer sef al diviziei BMW M si conducatorul proaspat infiintatului departament Hyundai N, viitorul rival al Volkswagen-ului Golf GTI se va bucura de valorile maxime necesare atingerii unei viteze de top de 250 de kilometri pe ora.

Chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, noul i30 N va mai dispune - pe langa unitatea turbo de doi litri anterior mentionata, si de spoilere fata / spate agresiv stilizate, de jante cu design unic si dimensiuni generoase, dar si de suspensii, respectiv frane specifice.

Viitorul rival al Volkswagen-ului Golf GTI va debuta in premiera mondiala la mijlocul acestei toamne, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Paris intre 1 si 16 octombrie. Vanzarile modelului in cauza vor demara cel mai probabil la inceputul anului 2017, preturile de pornire ramanand, momentan, un mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 August 2016