Asta da aroganta. Primul S-Class de generatie noua, programat sa iasa de unul singur din fabrica Mercedes

Asta da aroganta. Primul S-Class de generatie noua, programat sa iasa de unul singur din fabrica Mercedes
  • Mercedes a demarat de curand productia noului S-Class
  • Limuzina germana este disponibila la vanzare de la 88.447 euro
  • Clientii vor avea initial de ales intre trei unitati
Distribuie pe Facebook

Mercedes a marcat debutul productiei noului S-Class Facelift cu un moment mai putin obisnuit: a programat un exemplar al modelului sau de lux sa paraseasca de unul singur linia de asamblare a fabricii din Sindelfingen.

La aproximativ patru ani distanta de la prima sa aparitie in public, cea mai recenta generatie a modelului S-Class a fost readusa in atelierele Mercedes pentru cateva imbunatatiri majore.

Noua versiune a limuzinei germane a debutat oficial la mijlocul lunii aprilie si a impresionat o lume intreaga atat cu motorizarile, cat si prin tehnologiile proaspat aparute in peisaj.

In primul dintre cele doua cazuri, atractia principala o reprezinta varianta diesel 400, pusa in miscare de un propulsor cu sase cilindri in linie, de 2.925 centimetri cubi si 340 cai putere.

Exista, de altfel, si promisiunea ca noul Mercedes S-Class va dispune ulterior inclusiv de un benzinar I6 care, pentru un maximum de performanta, va primi un compresor electric.

Pe langa noutatile de sub capota - printre care se numara si un V8 de 469 CP, versiunea imbunatatita a limuzinei germane mai dispune si de cateva sisteme de siguranta activa oferite in premiera.

Cea mai interesanta dotare este parte integranta a pachetului Intelligent Drive si aduce condusul autonom cu un pas mai aproape de realitate prin ajustarea automata a vitezei in curbe si intersectii.

Dupa cum precizam si anterior, noul Mercedes S-Class a intrat de curand in productia de serie la fabrica din Sindelfingen, acolo unde primul exemplar a parasit de unul singur linia de asamblare.

Versiunea imbunatatita a limuzinei germane porneste de la 88.447 euro si este disponibila momentan la vanzare alaturi de numai trei unitati, ce dezvolta puteri maxime de pana la 612 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe