ASTA e momentul adevarului. Uite cum arata in realitate NOUA Toyota Supra

  • Toyota a lansat la Detroit o noua Supra
  • Sportiva japoneza foloseste platforma ultimului Z4
  • Propulsia va fi asiguranta de un motor BMW I6
Distribuie pe Facebook

La exact cinci ani de la prima aparitie in public a conceptului FT-1, Toyota a prezentat cu ocazia aceluiasi Salon Auto International Nord-American de la Detroit mult anticipata Supra A90.

Intre cele doua creatii ale producatorului japonez exista mai multe asemanari de ordin vizual, printre care si design-ul partii frontale ori anumite detalii intalnite in partea din spate a caroseriei in doua portiere.

Un model destinat vanzarii catre publicul larg, noua Toyota Supra nu este nici pe departe la fel de agresiva sau spectaculoase precum conceptul FT-1, dar reprezinta - fara doar si poate, o aparitie speciala pe strazi.

Toyota Supra - Poze reale

Toyota Supra - Poze reale

Toyota Supra - Poze reale

Toyota Supra - Poze reale

Cea mai mare surpriza a versiunii de serie vine de sub caroserie, acolo unde au fost ascunse atat platforma cu tractiune spate a proaspat (re)lansatului BMW Z4, cat si una dintre unitatile decapotabilei bavareze.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, noua Toyota Supra adopta in compartimentul motor un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care dezvolta undeva in jurul a 335 de CP.

O cutie automata cu opt rapoarte va fi - cel pentru initial, singura optiune disponibila la nivel de transmisie, un sistem de tractiune spate si o distributie a greutatii de 50:50 completand fisa tehnica.

Puse cap la cap, toate aceste elemente ii vor permite versiunii de serie a conceptului Toyota FT-1 sa zbure in linie dreapta, clasica acceleratie de la 0 la 96 km/h urmand a se realiza in doar 4.1 secunde.

Un BMW Z4 pe dedesubt, noua Supra se mai poate lauda si cu o gama variata de tehnologii, printre care si instrumente de bord digitale, afisaj pe parbriz, plus diverse sisteme de siguranta activa.

Toyota Supra - Poze reale

Toyota Supra - Poze reale

Toyota Supra - Poze reale

Toyota Supra - Poze reale

Toyota Supra - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Toyota Supra - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2019