Asta e momentul adevarului! Uite cum arata pe viu, fara Photoshop, noul Golf 8!

Asta e momentul adevarului! Uite cum arata pe viu, fara Photoshop, noul Golf 8!
  • Volkswagen a lansat un nou Golf la sfarsitul saptamanii trecute
  • Cea de-a opta generatie a legendarei compacte vine cu un design revizuit si tehnologie de ultima ora
  • Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri peste aproape doua luni
Distribuie pe Facebook

Cea mai recenta generatie a legendarei compacte de la Volkswagen a debutat oficial la sfarsitul saptamanii trecute, cu ocazia unui eveniment special organizat in Wolfsburg.

Dezvelit cu mare tam-tam in seara zilei de 24 octombrie, noul Golf 8 se remarca printr-un design familiar, cel putin la nivel de exterior. La interior, in schimb, totul a fost redesenat de la zero, in ton cu trendurile actuale.

Asa se face ca cea mai recenta generatie a legendarei compacte de la Volkswagen aduce doua display-uri color in partea superioara a plansei de bord, unul folosit pentru afisarea ceasurilor digitale.

Seria premierelor absolute continua cu sistemul de propulsie micro-hibrid eTSI, pe care noul Golf 8 promite sa il ofere in trei versiuni diferite de performanta. Cu 110, cu 130 si, in configuratia de top, cu 150 CP sub capota.

Fanii solutiilor alternative vor avea in continuare la dispozitie si un model GTE, cea mai recenta generatie a legendarei compacte de la Volkswagen aducand insa 245 CP in compartimentul motor.

In plus, despre acelasi nou Golf 8 mai trebuie precizat si ca poate fi comandat inclusiv intr-o varianta secundara de tip plug-in hybrid. Cu importanta mentiune ca fisa tehnica nu va gazdui in cazul de fata decat 204 CP.

Tot la nivel de motorizari disponibile, cea mai recenta generatie a legendarei compacte de la Volkswagen anunta si o mare varietate de optiuni TSI si TDI, cu puteri cuprinse intre 90 si 300 CP.

Noul Golf 8 mai este comercializat si alaturi de un 1.5 TGI, alimentat cu gaz natural comprimat (CNG). Versiunea in cauza, potrivit primelor informatii date publicitatii, dezvolta undeva in jurul a 130 CP, daca te intrebai cumva.

Cea mai recenta generatie a legendarei compacte de la Volkswagen ajunge in showroom-uri din decembrie, cu ceasuri digitale, display central de 8.25", faruri si stopuri pe LED, plus climatronic in standard.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2019