ASTA e momentul asteptat de toata lumea. Cum arata IN REALITATE noul BMW Seria 7

ASTA e momentul asteptat de toata lumea. Cum arata IN REALITATE noul BMW Seria 7
  • BMW a lansat un nou Seria 7 la inceputul acestui an
  • Versiunea imbunatatita a limuzinei bavareze are o grila frontala cu pana la 40% mai mare
  • Propulsia va fi asigurata de motoare cu pana la 585 CP
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a limuzinei bavareze va fi disponibila la vanzare alaturi motorizari cu sase, opt si chiar 12 cilindri.

Inceputul acestui an a marcat debutul unui nou BMW Seria 7, modelul introdus pe piata in cursul lui 2015 primind un binemeritat facelift. Dupa cum precizam si anterior, versiunea imbunatatita a limuzinei bavareze vine cu numeroase modificari la nivel de exterior, cea mai importanta dintre acestea constand in grila frontala cu aproximativ 40% mai mare ca pana acum.

La polul opus se afla blocurile optice fata si spate, care au pierdut cateva procente la capitolul dimensiuni. Schimbari importante au fost operate si la spoilere, in timp ce reteta interioara cuprinde - probabil pentru prima oara - un set de instrumente de bord complet digitale si configurabile, in stilul ceasurilor oferite de proaspat (re)lansatele X5, X7 si Seria 8, daca mai era nevoie de precizat.

Sub capota, noul BMW Seria 7 este disponibil alaturi de motorizari cu sase, opt si chiar 12 cilindri, capabile sa produca pana 585 CP. Asa cum era de asteptat, versiunea imbunatatita a limuzinei bavareze propune si un sistem de propulsie hibrid, in persoana modelului 745e: care se lauda cu o putere maxima de 394 CP si, in contrast total, un consum de carburant de 2,1 la suta.

Daca mai era nevoie de precizat, lista competitorilor cuprinde nume precum Audi A8 si Mercedes S-Class, la randul lor de curand relansate (fie printr-un facelift, fie cu ajutorul unei noi generatii. Alte produse alternative includ Lexus LS, Jaguar XJ si, pentru amatorii de senzatii tari, Porsche Panamera.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2019