Asta e momentul asteptat de toata lumea. Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala. Cum arata in realitate

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala. Cum arata in realitate
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pretul de pornire se va situa in jurul sumei de 40.000 de dolari, conform ultimelor informatii si detalii oficiale.

Dezvelit publicului larg chiar pe parcursul zilelor trecute, la sfarsitul verii anului 2021, mult anticipatul model de serie derivat din conceptul Nissan Z Proto stie, cu siguranta, cum sa se remarce. Privit de la exterior la interior, respectivul automobil iese numaidecat in evidenta prin contrastul dintre capota alungita a motorului si, deloc surprinzator, portbagajul scurtat.

Nissan Z

Nissan Z

Nissan Z

Meniul caracteristic departamentului vizual continua cu o grila frontala stilizata sub forma unui dreptunghi, cu aripi laterale proeminente si blocuri optice posterioare cu tenta fumurie, elementelor anterior mentionate alaturandu-li-se si jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch, printre altele.

Intr-un final, mult anticipatul model de serie derivat din conceptul Nissan Z a mai pregatit si un volan multifunctional cu design in trei spite, scaune cu suport lateral marit, instalatie audio cu opt difuzoare Bose s.a.m.d. Respectivul automobil se mai poate lauda si cu instrumente de bord digitale si configurabile, tapiterie din piele de culoare albastra, ceasurile aditionale.

Cat despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, punctul principal de atractie consta in propulsorul V6 twin-turbo de trei litri si aproximativ 400 de cai putere, acompaniat de o transmisie manuala cu sase rapoarte sau, optional, o cutie automata cu noua trepte si padele pentru schimbarea vitezelor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze Nissan Z
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2021