Asta e momentul asteptat de toata lumea. Volkswagen a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Golf

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Volkswagen a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Golf
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Volkswagen a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Golf
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de patru saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii ianuarie, cel mai recent Volkswagen Golf din istorie a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: nemtii au oferit - chiar pe parcursul zilelor precedente, primele informatii si detalii cu privire la nota de plata a respectivei masini, acesta pornind, pe piata din Germania, de la 27.180 de euro.

Volkswagen Golf VIII Facelift

Volkswagen Golf VIII Facelift

O singura varianta de motorizare este - pentru moment, disponibila, unica versiune pusa, actualmente, la dispozitia cumparatorilor gazduind sub capota un numar de patru variatii ale celebrului motor 1.5 TSI: doua comercializate alaturi de un sistem mild-hybrid la 48 de volti, cu 116 sau 150 de cai putere si o transmisie DCT in sapte rapoarte, iar alte doua in lipsa tehnologiei cu pricina dar, din nou, cu 116 ori 150 de cai putere, plus o cutie manuala cu sase trepte de viteza.

Cel mai recent Golf se mai vinde, in prezent, in patru niveluri diferite de echipare, si modelul de baza bucurandu-se in standard - dupa spusele oficialilor Volkswagen, de blocuri optice acompaniate de tehnologia LED. Acestora li se alatura - printre multe altele, si senzori de parcare, jante din otel cu diametrul de 15 inch, ceasuri de bord digitale, Climatronic, un display tactil cu diagonala de 12.9", airbag central.

Totodata, de la orizont nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici volanul multifunctional - cu trei spite, tapiteria din stofa, pilotul automat, franarea autonoma de urgenta ori asistentul pentru mentinerea benzii de rulare. In schimb, scaunele cu functie de incalzire, suspensia sport sau pentru drumuri grele, carligul de remorcare, cotiera fata si geamurile spate cu tenta fumurie sunt oferite optional - contra cost, in schimbul a cateva sute de euro.

Volkswagen Golf VIII Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (153) Poze Volkswagen Golf VIII Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2024