Asta e momentul asteptat de toata lumea. Volkswagen a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Golf Facelift in Romania

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Volkswagen a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Golf Facelift in Romania
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Volkswagen a anuntat, in sfarsit, cat costa noul Golf Facelift in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED. Plus sistem de climatizare cu reglarea automata a temperaturii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui ianuarie, cel mai recent Golf din istorie a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: germanii de la Volkswagen au dezvaluit, chiar pe parcursul zilelor precedente, nota de plata a respectivului model de segment C, pretul de vanzare al compactei cu pricina pornind, mai mult sau mai putin surprinzator - de la caz la caz si, de asemenea, de la persoana la persoana, de la suma de 23.368 de euro.

Volkswagen Golf VIII Facelift

Volkswagen Golf VIII Facelift

In varianta de baza, propulsia este asigurata de un motor turbo cu patru cilindri in linie, plus o capacitate de 1.498 de centimetri cubi - pe benzina, sinonim cu un total de 115 cai putere si 220 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 9.9 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o viteza de top de 203 kilometri pe ora. Daca vine vorba - in schimb, despre consumul de carburant, media nu depaseste 5.4 litri la 100 de kilometri.

Disponibil la preturi incepand de la suma de 23.368 de euro, cel mai accesibil Golf Facelift pune la dispozitia cumparatorilor din Romania si o echipare standard deloc neglijabila, compusa din blocuri optice cu tehnologie LED, senzori de parcare, jante cu diametrul de 16 inch - confectionate din aliaj. Acestora li se alatura - totodata, si instrumente de bord digitale, tapiterie realizata din stofa, display tactil cu diagonala de 10.4 inch, instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, volan cu trei spite, iluminare ambientala.

Patru versiuni diferite de dotare si patru variante diferite de motorizare.

Introdus cu mare fast si tam-tam acum mai bine de 90 de zile - inca de la inceputul anului 2024, cel mai recent Golf din istorie este oferit in patru niveluri de echipare, modelul de top intampinandu-si clientii din Romania si alaturi de geamuri cu tenta fumurie, de jante pe 17 inch, de camera video pentru mersul in marsarier. Pachetul caracteristic acestuia pluseaza cu o suspensie sport - cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc nici pedalierul din otel inoxidabil, directia progresiva ori, anunta nemtii de la Volkswagen, display-ul tactil de 12.9 inch,

Daca vine vorba, in schimb, despre lista unitatilor comercializate, propulsorul turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.498 de centimetri cubi - pe benzina, de pe versiunea entry-level poate fi comandat in patru variante, doua acompaniate de tehnologia mild-hybrid. Insotit de un total sinonim cu nici mai mult, nici mai putin de 150 de cai putere si 250 de Newton-Metri, varful de gama isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in circa 8.4 secunde, se lauda compania producatoare.

Volkswagen Golf VIII Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (153) Poze Volkswagen Golf VIII Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2024