Asta este noua generatie Hyundai i20! Imaginile au ajuns mai devreme pe internet, spre nemultumirea asiaticilor

Asta este noua generatie Hyundai i20! Imaginile au ajuns mai devreme pe internet, spre nemultumirea asiaticilor
  • Design exterior nou
  • Versiunea de performanta i20 N
  • Debuteaza la Geneva
Distribuie pe Facebook

Primele imagini, la calitate inalta, cu noua generatie Hyundai i20 au fost scapate mai devreme pe internet. Debutul modelului de clasa mica este programat pentru luna martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Salonul Auto de la Geneva se apropie cu pasi repezi iar sud-coreenii de la Hyundai sunt mai mult decat pregatiti pentru evenimentul din orasul situat pe malul lacului Leman. Daca zilele trecute am aflat primele informatii despre versiunea facelift a lui i30, acum a venit momentul sa aruncam primele priviri peste imaginile cu noua generatie i20.

Hyundai i20

Acestea ar fi trebuit sa fie tinute sub cheie pana la inceputul lunii martie dar uite ca au fost "scapate" mai devreme pe internet, asa ca toata lumea stie la ce sa se astepte de la modelul de clasa mica.

Hyundai i20

Cea mai notabila imbunatatire este, fara indoiala, design-ul exterior. Hyundai pare ca a prins curaj dupa castigarea titlului la constructori din WRC, anul trecut, iar toata aceasta energie pozitiva se vede in limbajul de design adoptat pentru i20. Avem linii ascutite, faruri full-LED, stopuri pozitionate orizontal si redesenate, dar si o versiune N Line care va pune mai mult accentul pe sportivitate.

Hyundai i20

De fapt, Hyundai a anuntat la finalul anului trecut ca noua generatie i20 va avea inclusiv o versiune de performanta N pentru a concura de la egal la egal cu Polo GTI si Fiesta ST.

Hyundai i20

Nu avem o imagine cu habitaclul, insa stim ca vom regasi aici doua display-uri de 10.25 inch - unul pentru sistemul de infotainment si unul pentru ceasurile digitale de bord - unite intr-unul singur iar pasagerii din spate vor avea mai mult spatiu, avand in vedere ca dimensiunile masinii au crescut nitel.

Hyundai i20

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noua generatie Hyundai i20 urmeaza sa debuteze cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, acolo unde va putea fi studiat in detaliu si versiunea imbunatatita a lui i30.

Hyundai i20

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Hyundai i20
mai multe