Asta nu trebuia sa se intample. Primele imagini cu noul PORSCHE 911 au ajuns mai devreme pe internet

Asta nu trebuia sa se intample. Primele imagini cu noul PORSCHE 911 au ajuns mai devreme pe internet
  • Primele imagini cu noul 911 au ajuns mai devreme pe internet
  • Lansarea oficiala este programata pentru data de 28 noiembrie
  • Noua generatie 911 disponibila in 24 de versiuni
Distribuie pe Facebook

Cu noua generatie Porsche 911 urmeaza sa facem cunostinta peste 2 zile, atunci cand Salonul Auto de la Los Angeles isi deschide portile. Numai ca, asa cum se intampla de obicei, primele imagini cu sportiva germana au aparut deja pe internet.

Salonul Auto de la Los Angeles a crescut foarte mult in ultimii ani astfel ca tot mai multi producatori prefera sa lanseze aici noile modele. Anul acesta ii avem pe nemtii de la Porsche care vin in Orasul Ingerilor cu noua generatie a legendarei sportive 911.

Lansarea oficiala este programata pentru prima zi a Salonului, adica pe 28 noiembrie, insa primele imagini cu noul model din Stuttgart au aparut cu putin timp in urma pe internet. Rezolutia nu este cea mai buna, insa ne da ocazia sa ne facem o idee despre cum arata noul Porsche 911.

Porsche 911

Asa cum se intampla de 55 de ani incoace, forma generala a ramas neschimbata iar modificarile estetice nu sunt deloc majore. Spre exemplu, in fata avem o capota usor restilizata si faruri LED cu tehnologie Matrix iar in spate cateva elemente de design similare cu cele ale conceptului Mission E.

Pentru noul 911, Porsche a folosit o platforma modificata astfel ca sportiva beneficiaza de un pachet generos de sisteme de asistenta si tehnologii de ultima ora. Sportiva va putea fi comandata in nu mai putin de 24 de versiuni, fiecare propulsata de o unitate turbo, iar din 2020 clientii vor putea opta si pentru versiuni cu sistem de propulsie plug-in hybrid.

Porsche 911

Pachetul tehnic va include deasemenea si o noua transmisie automata cu opt trepte si dublu ambreiaj, dupa cum spuneau cu cateva zile in urma oficialii constructorului german de automobile.

Porsche a lansat modelul 911 in 1963 cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt si pana in prezent au fost construite mai bine de 1 milion de exemplare. Porsche 911 este unul dintre cele mai longevive modele din industria auto iar in 1999 a fost cat pe ce sa castige titlul de Masina Secolului (s-a clasat al 5-lea).

Porsche 911

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2018