Asta primesti daca alegi meniul complet. Uite cum arata noua masina construita in Romania in versiunea "full option"

Asta primesti daca alegi meniul complet. Uite cum arata noua masina construita in Romania in versiunea "full option"
  • Noul Ford Puma porneste in Romania de la 20.250 de euro
  • Clientii au la dispozitie trei niveluri diferite de echipare
  • Un exemplar full option dotat costa aproape 34.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie micro-hibrid livreaza undeva in jurul a 155 de cai putere, potrivit configuratorului oficial.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 20.000 de euro, cea de-a doua generatie a modelului Ford Puma propune trei niveluri diferite de echipare. In varful listei respective regasim versiunea ST-Line X, care pleaca de la 23.500 de euro.

Ce se intampla insa daca adaugam in meniu si vedeta gamei de motorizari, plus toate dotarile si echipamentele oferite in mod optional?

Inainte de a veni cu raspunsul la aceasta intrebare, precizam ca cel mai ieftin Ford Puma ST-Line X ascunde sub capota un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, care dezvolta 125 de cai putere. O transmisie manuala cu sase rapoarte este standard.

Tot din seria "fara costuri suplimentare" avem si jantele din aliaj pe 18 inch, climatizarea cu reglare automata a temperaturii...

... instalatia audio de la B&O, dar si tapiteria realizata partial din piele, de exemplu. De altfel, din meniul in cauza nu lipsesc nici display-ul central cu diagonala de opt inch ori sistemul de infotainment SYNC3 cu 2 port-uri USB, navigatie si DAB, potrivit configuratorului oficial.

Pentru clientii care isi doresc ceva mai mult decat atat, solutia o reprezinta numeroasele dotari si echipamente oferite in mod optional.

Lista debuteaza, cel putin in cazul de fata, cu nuanta "Metropolis White" (850 de euro) si continua cu "Pachetul Exerior" (1.250 de euro), care include "jante aliaj 19 inch si spoiler de dimensiuni mari". Plafonul de culoare neagra, care nu apare in imagini, costa 400 de euro.

400 de euro in plus costa si barele pentru acoperis finisate la randul lor in negru, in timp ce farurile Full-LED adauga la nota de plata alti 1.300 de euro.

Pachetele de iarna, asistenta sofer si fumatori, alarma, haionul cu deschidere electrica si carligul de remorcare detasabil sunt si ele 4.270 de euro. Cumulat cu pretul de 25.000 de euro al noului Ford Puma ST-Line X in varianta de motorizare 1.0 mHEV de 155 CP, ei bine... rezulta 33.470 de euro.

Ford Puma - Versiunea de top

Ford Puma - Versiunea de top

Ford Puma - Versiunea de top

Ford Puma - Versiunea de top

Ford Puma - Versiunea de top

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Ford Puma - Versiunea de top
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2020