Asta primesti daca alegi meniul complet. Uite cum arata noua Skoda Superb in versiunea "full option"

Asta primesti daca alegi meniul complet. Uite cum arata noua Skoda Superb in versiunea "full option"
  • Noua Skoda Superb se vinde in Romania de la aproape 26.500 euro
  • Versiunea de top, cu toate optionalele bifate, costa insa dublu
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, cea mai recenta generatie a celebrei Skoda Superb este disponibila la preturi incepand de la aproape 26.500 de euro. Nota de plata creste insa odata cu numarul optiunilor adaugate si poate depasi inclusiv 50.000 de euro.

Lansata cu surle si trambite la sfarsitul primaverii trecute, noua Skoda Superb Facelift se vinde zilele acestea in cinci niveluri diferite de echipare. Cea mai scumpa dintre variantele puse la dispozitia cumparatorilor este versiunea 2.0 TSI 4x4 DSG Laurin&Klement, oferita in schimbul unei sume minime de aproape 41.420 euro.

Asa cum o sugereaza inclusiv denumirea sa, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri, cuplat la o cutie automata cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune integrala. In ceea ce priveste valorile inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice, ei bine... avem o putere maxima de 272 CP, care se traduce atat printr-un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de sase secunde, cat si printr-o viteza de top limitata la 250 km/h.

Cea mai scumpa Skoda Superb Facelift

In standard, cea mai scumpa Skoda Superb vanduta zilele acestea pe piata din Romania ofera chiar si faruri cu matrice de LED-uri, jante pe 18 inch ori interior realizat dintr-o combinatie de piele si piele artificiala, de exemplu. Meniul cu pricina continua cu o instalatie audio de la Canton, climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone, proiectoare de ceata cu functie cornering, senzori de parcare fata / spate, scaune incalzite pentru sofer si pasager, iluminare ambientala cu banda LED etc.

Pentru cei care isi doresc insa... absolut totul, respectiva masina propune dotari si accesorii optionale in valoare de peste 10.000 de euro, inclusiv o nuanta Crystal Black de 933 de euro, dar si un carlig de remorcare rabatabil de 808 euro sau un sistem de navigatie Columbus MIB de 1.305 euro, potrivit configuratorului.

Cea mai scumpa Skoda Superb ce se vinde zilele acestea mai poate fi echipata si cu Side Assist si Lane Assist (993 de euro), trapa electrica (1.010 euro) si incalzire stationara cu telecomanda (891 euro). In plus costa si scaunele fata reglabile electric cu reglare sezut si functie de memorie si masaj pentru sofer (785 de euro), pregatire telefon Premium cu Bluetooth, Phonebox cu incarcare wireless, modul SIM cu hotspot WLAN LTE si DAB - receptie audio digitala (aproape 569 de euro)...

... pilotul automat adaptiv (421 de euro) si jantele Trinity cu diametrul pe 19 inch (419 euro). Daca mai punem la socoteala si camera video spate (354 de euro), instrumentele de bord digitale si configurabile (389 de euro) si celelalte ramase pe lista cu optionale, ajunge la un total care depaseste pragul celor 52.000 de euro.

Cea mai scumpa Skoda Superb Facelift

Cea mai scumpa Skoda Superb Facelift

Cea mai scumpa Skoda Superb Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cea mai scumpa Skoda Superb Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2020