Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata cea mai noua masina de la Mercedes in varianta cheala

Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata cea mai noua masina de la Mercedes in varianta cheala
  • Noul Mercedes GLA porneste in Romania de la 37.390 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar 1.3 turbo cu 163 CP
  • Meniul standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele Artico
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.332 de centimetri cubi livreaza puntii fata o putere maxima de 163 de cai - suficient pentru ca prima suta de kilometri pe ora sa vina dupa aproximativ 8.7 secunde.

Lansata de curand si pe piata auto din Romania, cea de-a doua generatie a crossover-ului Mercedes GLA este disponibila la vanzare la preturi incepand de la 37.390 de euro. Comercializata alaturi de indicativul 200, varianta de baza a masinii care concureaza cu Audi Q3 si BMW X1 gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo...

... cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.332 de centimetri cubi, ce apeleaza la serviciile unei cutii automate cu sapte rapoarte pentru a livra rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 163 de cai putere.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de aproximativ 8.7 secunde, fisa cu specificatii tehnice a noului Mercedes GLA 200 continuand cu o viteza maxima de 210 km/h. In ceea ce priveste consumul de carburant, oficialii companiei producatoare vorbesc despre o medie de 6.7 litri la 100 de kilometri.

Daca discutam, in schimb, despre echiparea standard... ei bine, cea mai ieftina varianta a crossover-ului care concureaza cu Audi Q3 si BMW X1 se poate lauda inclusiv cu jante din aliaj pe 17 inch.

Fara costuri suplimentare sunt insa oferite si luminile de zi cu tehnologie LED ori tapiteria realizata dintr-o combinatie de stofa, plus piele Artico. Situatia se repeta in cazul sistemului de infotainment MBUX, climatizarii automate THERMATIC, dar si a camerei pentru marsarier sau asistentului active pentru mentinerea benzii de rulare, de exemplu.

Contracost, clientii pot beneficia si de vopsea metalizata, scaune multicontur, panou de instrumente complet digital, navigatie pe HDD, faruri MULTIBEAM LED, afisaj pe parbriz, trapa panoramica s.a.m.d.

Noul Mercedes GLA - Varianta de baza

Noul Mercedes GLA - Varianta de baza

Noul Mercedes GLA - Varianta de baza

Noul Mercedes GLA - Varianta de baza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2020