Mercedes a lansat si pe piata din Romania cea mai noua masina a companiei. Preturile pornesc de la...

Mercedes a lansat si pe piata din Romania cea mai noua masina a companiei. Preturile pornesc de la...
  • Noul Mercedes GLA porneste in Romania de la 37.390 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar 1.3 turbo de 163 CP
  • Cel mai ieftin model diesel costa peste 38.500 de euro
Distribuie pe Facebook

... "doar" 37.390 de euro, cu versiunea de baza oferind sub capota un benzinar turbo de 1.3 litri si aproximativ 163 de cai putere.

Anuntata cu surle si trambite inca de la finele anului trecut, cea mai recenta generatie a crossover-ului Mercedes GLA a fost lansata oficial si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la aproape 37.400 de euro, TVA inclus.

In configuratia de baza, noua masina ofera un benzinar turbo cu patru cilindri in linie, de 1.3 litri si 163 de cai putere. O cutie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza fisa cu specificatii tehnice.

Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA

Echiparea standard cuprinde chiar si jante din aliaj pe 17 inch sau bancheta spate rabatabila. Meniul respectiv continua cu o vopsea nemetalizata negru Nocturn, plus tapiterie din piele ARTICO si stofa neagra Tandel, potrivit configuratorului.

Cea mai ieftina varianta diesel costa 38.590 de euro si gazduieste in compartimentul motor o unitate de doi litri, cu 150 CP. Livrarea valorilor maxime se face si de-aceasta data catre puntea fata, tot printr-o cutie automata.

Daca vine vorba, in schimb, dcespre versiunile cu tractiune integrala... ei bine, lista de preturi incepe de la 40.690 de euro. Si se opreste la peste 46.000 de euro, cu mentiunea ca suma in cauza nu include niciun fel de cost asociat optionalelor.

Si daca tot veni vorba despre aspectul cu pricina, clientii pot opta (si) pentru vopsea metalizata, jante din aliaj pe 20 inch ori tapiterie din piele. Scaunele incalzite, trapa panoramica si farurile Multibeam LED costa, la randul lor, in plus.

Noua generatie Mercedes GLA va fi oferita, ulterior, si sub forma unor modele de performanta. Cel mai "promitator" dintre acestea poarta indicativul 45 AMG si mizeaza pe un benzinar 2.0 turbo cu pana la 421 de cai putere sub capota.

Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Mercedes-Benz GLA
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2020