Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noua Dacia Duster in versiunea "cheala"

Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noua Dacia Duster in versiunea "cheala"
  • Noua Dacia Duster porneste in Romania de la 12.350 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar de 1.6 litri si 115 CP
  • Instalatia de aer conditional este disponibila contracost
Distribuie pe Facebook

Clientii care opteaza pentru cea mai ieftina varianta a crossover-ului de la Mioveni vor trebuie sa plateasca in plus pentru instalatia de aer conditionat sau proiectoarele de ceata.

La numai doua zile de la publicarea listei de preturi pentru piata din Romania, cea mai noua generatie a modelului Dacia Duster isi face oficial aparitia in configuratorul de pe site-ul dacia.ro. Nu am rezistat tentatiei si am profitat din plin de aceasta ocazie pentru a vedea cum arata crossover-ul de la Mioveni in versiunea "cheala", fara niciun fel de optiune.

Pentru 12.350 de euro, atat cat costa modelul romanesc in varianta de baza, cumparatorul primeste o motorizare aspirata pe benzina, de 1.6 litri si 115 CP, cuplata la o cutie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata. Potrivit brosurii oficiale, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 11.9 secunde, viteza maxima este de 172 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant se ridica la 6.6 litri la 100 kilometri.

Ca si dotari, cea mai ieftina Dacia Duster propune in standard lumini de zi cu tehnologie LED, jante de otel pe 16 inch, oglinzi si bare pavilion longitudinale de culoare neagra, plus tapiterie interioara "Essential" si ambianta de culoare inchisa, conform datelor de pe site-ul dacia.ro.

Pe aceeasi lista a echipamentelor standard se mai inscriu, totodata, si urmatoarele: ABS, EBD, AFU, ESP, ASR, HSA, airbag-uri frontale, laterale si de tip cortina, limitator de viteza, sistem de monitorizare presiune pneuri, sistem de prindere ISOFIX pentru locurile spate, roata de rezerva de dimensiuni normale, buton si functie Eco Mode, indicator de schimbare optima a treptelor de viteza, luneta spate incalzita, inchidere centralizata si cheie cu doua butoane sau computer de bord cu afisarea temperaturii exterioare.

Intr-un final, fara niciun cost suplimentar sunt oferite si oglinzile retrovizoare reglabile manual din interior, senzorul de lumina, tetierele ajustabile pe inaltime fata / spate, bancheta spate rabatabila 1/1, geamurile electrice fata si geamurile manuale spate, torpedoul iluminat, priza 12V ori radio-ul 2 DIN cu patru difuzoare, satelid de comanda pe volan, priza Jack, USB si Bluetooth.

Acum, daca lasam in urma brosura oficiala si revenim asupra configurator-ului de pe site-ul dacia.ro, observam ca cea mai ieftina Dacia Duster poate fi comandata in doar doua culori - Blanc Glacier si Bleu Navy, de catre clientii care nu vor sa plateasca mai mult de 12.350 de euro pe masina.

Nuantele metalizate si cele opace sunt disponibile contracost, pentru 300 de euro. In plus costa, de asemenea, si instalatia de aer conditional manual (760 de euro), proiectoarele de ceata (100 de euro) sau pachetul modularitate (160 de euro pentru volan imbracat in piele neagra, reglabil pe inaltime / adancime, scaun sofer reglabil pe inaltime si bancheta spate rabatabila 1/3- 2/3).

Asadar, acestea fiind spuse, iata cum arata crossover-ul de la Mioveni in versiunea "cheala", cu caroseria in nuanta Blanc Glacier:

Dacia Duster - Versiune de baza

Dacia Duster - Versiune de baza

Dacia Duster - Versiune de baza

Dacia Duster - Versiune de baza

Dacia Duster - Versiune de baza

Dacia Duster - Versiune de baza

Dacia Duster - Versiune de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Dacia Duster - Versiune de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2017