Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noua masina de la Volkswagen in versiunea 'cheala'

Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noua masina de la Volkswagen in versiunea 'cheala'
  • Noul VW Polo porneste in Germania de la 12.975 euro
  • Versiunea de baza ascunde sub capota un 1.0 de 65 CP
  • Aerul conditionat sau instalatia audio sunt optionale
Distribuie pe Facebook

Clientii stau si se intreaba cu ce au gresit. Cea mai ieftina versiune a noii masini de la Volkswagen nu ofera nici macar o banala instalatie audio.

Anuntata la sfarsitul lunii august si prezentata in fata publicului larg doua saptamani mai tarziu, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Polo porneste in Germania de la 12.975 euro.

Clientii versiunii de baza vor avea insa parte de un soc atunci cand vor primi masina comandata: aceasta vine la pachet alaturi de o motorizare cu trei cilindri si capacitatea de un litru, care livreaza puntii fata - prin intermediul unei cutii manuale cu cinci rapoarte, 65 CP.

Mai mult de-atat, cea mai ieftina varianta a noului Volkswagen Polo este oferita numai intr-o nuanta exterioara de gri, alaturi de jante din otel cu diametrul de 14 inch si, nu in ultimul rand, in compania unui interior care duce lipsa inclusiv a unei instalatii audio, printre multe altele.

VW Polo - Versiunea cheala

VW Polo - Versiunea cheala

VW Polo - Versiunea cheala

De fapt, pentru suma de 12.975 de euro, clientii primesc doar spoilere in culoarea caroseriei, faruri cu halogen, lumini de zi LED, start / stop cu recuperarea energiei la franare, geamuri fata cu actionare electrica, dar si sistem de ventilatie ori Front Assist cu franare autonoma.

Intr-o alta ordine de idei, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Polo ofera in versiunea de baza dotari banale precum geamurile spate cu actionare electrica, aerul conditionat manual sau automat si instalatia audio contracost, pentru alte cateva sute de euro in plus.

Pentru alte cateva sute de euro in plus sunt disponibile si alte culori exterioare (metalizate ori ba), jante din aliaj sau otel mai mari, cu diametrul de 15 inch, volan multifunctional, oglinzi retrovizoare cu incalzire si reglare electrica, sistem de navigatie si asa mai departe.

Spre deosebire de piata germana, cea mai ieftina varianta a noului Volkswagen Polo costa in Romania 13.055 euro, dar dispune in standard de aer conditionat manual, sistem multimedia cu ecran tactil de 16.5 cm si patru difuzoare, faruri de ceata cu functie cornering etc.

Jantele din aliaj ori otel cu diametrul de 15 inch, alte culori in afara de griul pentru caroserie oferit in standard, climatizarea automata, instalatia audio cu sase difuzoare sau geamurile si oglinzile electrice sunt optionale si la noi in tara, nu numai pentru clientii din Germania.

VW Polo - Versiunea cheala

VW Polo - Versiunea cheala

VW Polo - Versiunea cheala

VW Polo - Versiunea cheala

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze VW Polo - Versiunea cheala
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2017