Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noua Skoda Octavia 4 in varianta cheala dupa ce s-a ieftinit cu aproape 5.000 de euro

Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noua Skoda Octavia 4 in varianta cheala dupa ce s-a ieftinit cu aproape 5.000 de euro
  • Asta primesti daca nu platesti nimic in plus: uite cum arata noua Skoda Octavia 4 in varianta cheala dupa ce s-a ieftinit cu aproape 5.000 de euro
  • Sub capota, o motorizare turbo cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 110 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 110 CP.

Lansata si pe piata din Romania in cea de-a doua jumatate a lunii februarie, noua Skoda Octavia 4 si-a intampinat initial clientii alaturi de un pret de pornire de 22.439 de euro. In schimbul respectivei sume, acestia primeau inclusiv un benzinar 1.5 TSI cu 150 CP, plus climatizare automata, scaune fata incalzite, display central de opt inch si chiar instrumente de bord digitale, printre altele.

In ziua de astazi, nota de plata a versiunii de baza pleaca de la doar 17.860 de euro, insa nici echiparea standard nu mai este la fel de interesanta ca altadata, numarul dotarilor de top scazand simtitor.

Cea mai ieftina Skoda Octavia de generatie a patra vanduta la momentul de fata pe piata din Romania gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi, care livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 110 CP. Acesteia i se alatura o transmisie manuala cu sase rapoarte, daca mai era nevoie de o astfel de precizare.

Totodata, in suma de 17.860 de euro mai sunt incluse si un set de jante din otel pe 16 inch, blocuri optice fata si spate Basic LED, plus Front Assistant si Lane Assist, potrivit configuratorului oficial.

De asemenea, varianta entry-level a noii Skoda Octavia 4 mai ofera, fara niciun fel de cost suplimentar, si limitator de viteza, aer conditionat manual, display central cu diagonala de opt inch si sistem de pornire motor fara cheie. In schimb, rotile din aliaj, vopseaua metalizata, proiectoarele de ceata cu tehnologie LED, scaunele fata incalzite, tempomatul si senzorii de parcare spate sunt optionale.

Respectiva lista mai cuprinde airbag-uri laterale spate, un pachet de drumuri grele, detector oboseala sofer si cateva accesorii, astfel ca dotarile si echipamentele moderne, de dorit, lipsesc din peisaj.

Skoda Octavia 4 in versiunea de baza

Skoda Octavia 4 in versiunea de baza

Skoda Octavia 4 in versiunea de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Octavia 4 in versiunea de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2020